Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Панове, ви як з лісу вискочили((
Створювати складнощі, всіляко перешкоджати, відверто саботувати період до інших частин - це сумна даність в ЗСУ, кончена *****-традиція.
Для пересічного солдата, без зв'язків, протекції, медійної відомості - майже стовідсотково unreal. Та й вище перелічене не завжди допомагає...

Останнє редагування:
Значит какой-то профит с тебя, даже внештатного, имеют.
За % наполнености штата отвечает камандир-охвицер у кого меньше того **** начальник. Мотивация номер два все в бригаде знают какой командир если тем кто говорит что ***** дать перевестись то все захотят а тут смотри 1й пункт ну и обидно полурабы сбегают к лучшей жизни
Электронный рапорт это инструмент который должен уменьшить полурабское положение подчиненных поэтому где этому сопротивляются охвицер то он тот самый ***** какой то степени

Останнє редагування:
Тоді вже ноут та почати працювати віддалено
Военнослужащие подрабатывать официально могут на ограниченных числах типов работ типа преподавания все остальное запрещено. Никто вам из чужих дядь наличку для обхода возить не будет кроме того количество работ которые можно делать в частичном режиме в перерывах от заданий командира ограничено не успеваешь тупо выгонят с удаленки

Военнослужащие подрабатывать официально могут на ограниченных числах типов работ типа преподавания все остальное запрещено. Никто вам из чужих дядь наличку для обхода возить не будет кроме того количество работ которые можно делать в частичном режиме в перерывах от заданий командира ограничено не успеваешь тупо выгонят с удаленки
Ну по-перше нащо офіційно? По-друге, нащо готівка якщо є картки? По-трете, якщо робота парт-тайм, то вона і розрахована на те щоб працювати коли є час. Тобто підробітка.
Насправді, було б бажання.

Мій друг одразу після мобілізації ще проект один зробив, будучи вже в армії. Було б бажання.

Та ноут є, але я нічого не вмію такого, щоб з ним можна було віддалено заробляти. Все життя в КП та на будовах
Ну може пошукаєш щось що з проектами чи будовами пов´язано? Мій прораб майже все віддалено зараз робить по відеозвʼязку. Я до того, що усе одно це краще ніж деградувати в іграх.

П.С. Ні в якому разі не кажу як тобі жити, просто підкидаю ідеі.

Ну по-перше нащо офіційно?
потому что бугалтерии надо списывать расходы для налоговой и отчитыватся на движение денег тоже надо
По-друге, нащо готівка якщо є картки?
потому что карточки мониторит налоговая. Если вы как военнослужащий будите получать от ООО рога и копыта деньги регулярно то ввыяснив кто вы сдадут вас контразведке (вдруг вы получаете деньги за шпионскую деятельность) после отхаркивания держ зрады вас и работодателя если он знал обязательно накажут
По-трете, якщо робота парт-тайм, то вона і розрахована на те щоб працювати коли є час. Тобто підробітка.
Насправді, було б бажання.

Мій друг одразу після мобілізації ще проект один зробив, будучи вже в армії.
повезло что все срослось:незнаю:

Останнє редагування:
Та ноут є, але я нічого не вмію такого, щоб з ним можна було віддалено заробляти. Все життя в КП та на будовах
Ви ж всьо равно на ігрушки подсажений, то поіщіт тестіровщиком їх чи шото таке🤷‍♀️

потому что бугалтерии надо списывать расходы для налоговой и отчитыватся на движение денег тоже надо

потому что карточки мониторит налоговая. Если вы как военнослужащий будите получать от ООО рога и копыта деньги регулярно то ввыяснив кто вы сдадут вас контразведке (вдруг вы получаете деньги за шпионскую деятельность) после отхаркивания держ зрады вас и работодателя если он знал обязательно накажут

повезло что все срослось:незнаю:
Бухгалтерія, податкова.. Ти в який країні живеш?

Методи оплати можна знайти завжди. Той же самий PayPal, Wise, розшарена картка привату, крипта. Головне щоб ти був потрібен замовнику послуг.

Або взагалі дружина/кум/брат/сват реєструє фоп і вуаля, усе легально.

На початку літа треба було 20-ть мішків сміття вивезти, зателефонував по оголошенню на олх, приїхав чєл на бусі і по формі. Я здивувався, але усе чьотко зробили. Звісно ж що підробляє військовий.

Додамо трохи гумору. Отже бізнес-план такий:
ТС написав що він по будовах був. З будівельниками зараз ну дуууже важко. Тому ТС збирає колег, формує будівельну бригаду, % заносить командиру. А якщо є знайомі в ТЦК, то усіх конкурентів в окрузі можна взагалі без проблем позбутися 🤣🤣🤣

в реальной если было бы не нужно то в крупных бизнесах и айти никто бы не использовал ФОП 3 группы для работников
Методи оплати можна знайти завжди. Той же самий PayPal, Wise, розшарена картка привату, крипта. Головне щоб ти був потрібен замовнику послуг.

всегда есть человек за которого не нужно переживать что тебе потом месяцами и годами розгребать и который более прогнозируемо ен попадет в форс-мажор с жизнью-здоровьем и заебом начальства на недели и месяцы. Военный иди воюй найдем студентов условно. Как ты собеседование собрался пройти сняв форму и умолчав что ты не Елена Петровна(жена) которой нужно на счет деньги отправить?
На початку літа треба було 20-ть мішків сміття вивезти, зателефонував по оголошенню на олх, приїхав чєл на бусі і по формі. Я здивувався, але усе чьотко зробили. Звісно ж що підробляє військовий.
ну за кеш минимум рисков
ТС написав що він по будовах був. З будівельниками зараз ну дуууже важко. Тому ТС збирає колег, формує будівельну бригаду, % заносить командиру. А якщо є знайомі в ТЦК, то усіх конкурентів в окрузі можна взагалі без проблем позбутися 🤣🤣🤣
там за мелочь не работают и новости про попавшихся работников отстегивателей уже были

Останнє редагування:

нирера не понимаю.
военный/подработка/вывоз строймусора/проекты какие-то.
как это вообще может быть взаимосвязано, если ты постоянно ротируемый с передовой на отдых и обратно, без возможности отлучиться/выехать я хз что я только что прочитал

в реальной если было бы не нужно то в крупных бизнесах и айти никто бы не использовал ФОП 3 группы для работников

всегда есть человек за которого не нужно переживать что тебе потом месяцами и годами розгребать и который более прогнозируемо ен попадет в форс-мажор с жизнью-здоровьем и заебом начальства на недели и месяцы. Военный иди воюй найдем студентов условно. Как ты собеседование собрался пройти сняв форму и умолчав что ты не Елена Петровна(жена) которой нужно на счет деньги отправить?

ну за кеш минимум рисков

там за мелочь не работают и новости про попавшихся работников отстегивателей уже были
Ти дивишся з боку того як найнятися на роботу найманим працівником, а я - як можна щось заробити.

нирера не понимаю.
как это вообще может быть взаимосвязано, если ты постоянно ротируемый с передовой на отдых и обратно, без возможности отлучиться/выехать я хз что я только что прочитал
наскільки я розумію, у ТСа інша ситуація..

А взагілі то я все це до чого написав: ТС, ногу вилікуєш, свою ситуацію розрулиш! Усе буде норм, не вішай носа! 😉

нирера не понимаю.
Речь про удаленку, а не поездки с фронта в город мешки разгрузить. Когда на отдыхе, вместо ебакования за просмотром фильма или игры - занимаешься еще фрилансом. Лишней копейка не будет никогда

я б теж хотів так посичувати...
Бо зараз безкінечний наряд 4/4 години. плюс ліва робота в перервах. Тупо вирубаюсь на ходу, як зомбі ходжу, тотальний ноулайф.
***зна, що там за ППД, у нас там нарід теж на загнаних коней схожий. Найбіліша кара, щоб забрали до ППД.

До речі, у світі декриміналізації СЗЧ, схоже, з'явився цілком робочий варіант переводу в іншу частину. Бо зазвичай хєр куди тебе відпустять, хай хоч Сирський за тебе впишеться. Тільки заєбуть та обнулити спробують((
А так: ****уєш в СЗЧ, повертаєшся добровільно, попередньо отримавши згоду командира частини, в яку хотів перевестися, - профіт.
І *** на воротник від ГУП та свого командира

Я навіть не звільнявся. Зарплата приходить на окрему картку. Як це робиться, мене не цікавить.
о официальная зарплата это популизм-ярмо для работодателей, вернется не вернется работник не известно но зарплата и рабочее место за ним сохраняется. Все что сверху то повод для контрразведки)
1727533812036.webp

о официальная зарплата это популизм-ярмо для работодателей, вернется не вернется работник не известно но зарплата и рабочее место за ним сохраняется. Все что сверху то повод для контрразведки)
1727533812036.png
Не платят среднюю зп мобикам, по крайней мере в гос

Назад
Зверху Знизу