Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
:D Не , вроде в космос шимпанзе запускали, а это орангутан :)
Я в захваті від Вашої обізнаності!

1000020139.jpg

Я не специально, перепрошую :D :пиво:

Как ваше самочувствие-дела и вообще : :)

Сичую на ППД. Робити тут нічого взагалі, крім їсти, спати та споживати аудіовізуальний контент.
я б теж хотів так посичувати...
Бо зараз безкінечний наряд 4/4 години. плюс ліва робота в перервах. Тупо вирубаюсь на ходу, як зомбі ходжу, тотальний ноулайф.

Останнє редагування:
я б теж хотів так посичувати...
Бо зараз безкінечний наряд 4/4 години, плюс ліва робота в перервах. Тупо вирубаюсь на ходу, як зомбі ходжу, тотальний ноулайф. Довго так не протягну
Будеш і далі продовжувати в такому ж режимі - неодмінно опинишся на лікуванні. Якщо начмед відпустить, канєшно ;)
1000020170.webp

Будеш і далі продовжувати в такому ж режимі - неодмінно опинишся на лікуванні. Якщо начмед відпустить, канєшно ;)
в сзч скоріше
реально відчуваю, що не виводжу. Скоро йобнусь головою та з'єбусь

Раджу купити портативну ігорову консоль.
Та є стім дек, придбав більше року тому. Зараз на зберіганні, разом з іншими ніштяками. Давненько на неї забив, бо так і не придрочився грати в свої улюблені шутери на геймпаді, а не клавомиші.
Останнє, що на ній проходив - The Invincible та TLOU, останню покинув, бо стало нудно.

в сзч скоріше
реально відчуваю, що не виводжу. Скоро йобнусь головою та з'єбусь
До речі, у світі декриміналізації СЗЧ, схоже, з'явився цілком робочий варіант переводу в іншу частину. Бо зазвичай хєр куди тебе відпустять, хай хоч Сирський за тебе впишеться. Тільки заєбуть та обнулити спробують((
А так: ****уєш в СЗЧ, повертаєшся добровільно, попередньо отримавши згоду командира частини, в яку хотів перевестися, - профіт.

Та є стім дек, придбав більше року тому. Зараз на зберіганні, разом з іншими ніштяками. Давненько на неї забив, бо так і не придрочився грати в свої улюблені шутери на геймпаді, а не клавомиші.
Останнє, що на ній проходив - The Invincible та TLOU, останню покинув, бо стало нудно.
я в платформери бігаю переважно.
В мене свіч - взяв під зельду. Ну й з ним простіше бо піратити можна - тобто качати все підряд та відсіювати ***ню, якої 90%.

До речі, у світі декриміналізації СЗЧ, схоже, з'явився цілком робочий варіант переводу в іншу частину. Бо зазвичай хєр куди тебе відпустять, хай хоч Сирський за тебе впишеться. Тільки заєбуть та обнулити спробують((
А так: ****уєш в СЗЧ, повертаєшся добровільно, попередньо отримавши згоду командира частини, в яку хотів перевестися, - профіт.
та знаю. Планую. Але все ж треба з кимось проконсультуватись ДО ))

ну й зараз є проблемка невелика - рік професійної та моральної деградації тотальної. Рік назад я з ноги готовий був заходити до будь-кого в кабінет та казати, що я вам потрібен, і мав переконливі аргументи. Зараз впевненості менше, да й не хочеться вже ніхуя окрім, щоб ще хоча б одного в наряд нам додали.

Планую. Але все ж треба з кимось проконсультуватись ДО ))
У мене починає вимальовуватися варіант переводу в іншу частину. Є цікава пропозиція. Але це квест ще той((
І ***** що мене зараз фактично викинули на смітник, як непотріб (вивели поза штат). Варто буде тільки заікнутися за перевод - всьо, *****, паблік енемі намба ван!

Значит какой-то профит с тебя, даже внештатного, имеют.
ні. Просто в нього зараз світить ще по больничками покататись чи відлежуватись, керівництво мудаки, як вже вияснили - от і вивели, щоб гроші не платили, тупо западло роблять.

Назад
Зверху Знизу