Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Тему почистили ?

Першим з близьких мені хлопців загинув Пєльмєнь, рік тому, на Запоріжжі. Пам'ятаю, я тоді впав в якийсь ступор, надовго. Не міг повірити...
В грудні під Авдіївкою вбили Афєріста, найкращого і найближчого мого побратимчика. Його смерть розірвала мене на шматки, і досі інколи накриває люто..
Міха зник безвісти навесні, десь на околицях Очеретиного, разом зі своєю "шишигою" і напарником. Дронщики тоді облетіли все що можливо, але нічого не знайшли. Основна версія: КАБ. Я хочу вірити що він все ж у полоні, і колись я знову побачу його дитячу посмішку!
Пан Юджин загинув зовсім нещодавно. Він був дуже тямущий, досвідчений, відповідальний, завзятий. І теж зовсім молодий((

Я їх пам'ятаю. І не тільки їх. І буду пам'ятати, допоки буду живий і при тямі!

Ввечері пом'яну. Зателефоную своїм, згадаємо їх ще раз, разом. Звісно, і не тільки їх. Нажаль, вже багатьох наших немає на цьому світі...

Такий день сьогодні

Першим з близьких мені хлопців загинув Пєльмєнь, рік тому, на Запоріжжі. Пам'ятаю, я тоді впав в якийсь ступор, надовго. Не міг повірити...
В грудні під Авдіївкою вбили Афєріста, найкращого і найближчого мого побратимчика. Його смерть розірвала мене на шматки, і досі інколи накриває люто..
Міха зник безвісти навесні, десь на околицях Очеретиного, разом зі своєю "шишигою" і напарником. Дронщики тоді облетіли все що можливо, але нічого не знайшли. Основна версія: КАБ. Я хочу вірити що він все ж у полоні, і колись я знову побачу його дитячу посмішку!
Пан Юджин загинув зовсім нещодавно. Він був дуже тямущий, досвідчений, відповідальний, завзятий. І теж зовсім молодий((

Я їх пам'ятаю. І не тільки їх. І буду пам'ятати, допоки буду живий і при тямі!

Ввечері пом'яну. Зателефоную своїм, згадаємо їх ще раз, разом. Звісно, і не тільки їх. Нажаль, вже багатьох наших немає на цьому світі...

Такий день сьогодні
Четверо моїх знайомих, різної близькості і знайомства, без вісті зниклі. Сподіваємося, що у полоні. Але ...
Пам'ятаємо.

Ще один знайомий, на Покровському, напрямку, скоро тиждень я к не відповідає.

Паха вчергове або видалився, або видалили. Разом з темами і повідомленнями.
У меня в телефоне с этой страницы нет перехода на Попередню. Выбрасывает сразу на первую.
С первой страницы тема листается как надо.
У вас как?

У меня в телефоне с этой страницы нет перехода на Попередню. Выбрасывает сразу на первую.
С первой страницы тема листается как надо.
У вас как?
У всех так, пока пересчитаются страницы после удаления постов.

• Це лайк!
Реакції: Ah
Був обмежено придатний, по слуху - а тепер, схоже, буду повністю придатний. Слух після попередньої ВЛК тільки погіршився, но у нас же закони і накази як дишло - згідно нових норм, які набули чинності у травні, повністю придатний.
Висновок сьогодні не отримав - буду дообстежувати угандошену поясницю. Можливо, там щось покаже, хоча я вже взагалі ні в чому не впевнений((

А які там критерії под слуху?

А які там критерії под слуху?
Нові норми за цим посиланням:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Там тепер "придатні до служби у військових частинах забезпечення, ТЦК та СП, ВВНЗ, навчальних центрах, закладах (установах), медичних підрозділах, підрозділах логістики, зв’язку, оперативного забезпечення, охорони" тільки ті, у кого двобічна тяжка приглухуватість (65-80 дБ)

Особливо цікаво там же ознайомитися з міжнародною класифікацією порушень слуху.
У мене праве вухо 51.25 дБ. Це середньо-тяжке порушення слуху. "Чує голосну мову, важко сприймає розмовну мову. Важко почути більшість розмовної мови і брати участь у розмові"

Ліве вухо у мене 48.75 дБ. Це майже верхній поріг (49.9 дБ) середнього порушення слуху. "Може відчувати труднощі зі сприйняттям розмовної мови. Ускладнене сприйняття розмовної мови та участь у розмові"

Но тепер повністю придатний, заєбісь, ***ть... Тому що законотворці тупо змінили норми, звісно, не на користь людей з вадами слуху.

Там тепер "придатні до служби у військових частинах забезпечення, ТЦК та СП, ВВНЗ, навчальних центрах, закладах (установах), медичних підрозділах, підрозділах логістики, зв’язку, оперативного забезпечення, охорони" тільки ті, у кого двобічна тяжка приглухуватість (65-80 дБ)

У мене праве вухо 51.25 дБ. Це середньо-тяжке порушення слуху. "Чує голосну мову, важко сприймає розмовну мову. Важко почути більшість розмовної мови і брати участь у розмові"

Ліве вухо у мене 48.75 дБ. Це майже верхній поріг (49.9 дБ) середнього порушення слуху. "Може відчувати труднощі зі сприйняттям розмовної мови. Ускладнене сприйняття розмовної мови та участь у розмові"

Но тепер повністю придатний, заєбісь, ***ть... Тому що законотворці тупо змінили норми, звісно, не на користь людей з вадами слуху.
Це не законотворці, а міністерство оборони їх наказ, що хочуть то і творять

-Стій хто йде?
-...бжжжшшш
-не чую
-...шбп
Лунають постріли

Назад
Зверху Знизу