Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Велкам ту хелл, братику 😁. Зустрінемося у Вільхаллі 😈.
Та ні, друже, в моєму випадку це дуже схоже на традиційну спробу розправи (є пара очевидних причин). А тут ще така удача зі зняттям обмеженої придатності...

Тому нехай краще десятеро шукають, ніж шестеро несуть ;)

Останнє редагування:
Захищеними засобами зв'язку. Рацій більш-менш вистачає.
так собі захищений...
при наявності потрібного обладнання та скіла ключі шифрування дістаються з рації за пів години з перекурами.
всі інші параметри зв'зку добуваються радіорозвідкою 24/7 і так.
хоча якось слабо з цим - і в них, і в нас. Конкретрно в нас в бригаді взагалі ппц. Хоча й хакати там особо нічого в них - ми поки лише баофенги бачили. Правда у нас лише штатні бомж-*****и, що тупо просочуються та накопичуються тупо ходячи в кращому випадку по натоптаних відомих стежках, а часто й неспішно по дорогах на пахуях.

А ще щось командири вперто не хочуть нормальну систему зв'язку організовувати. Тупо сидять всі на одному-двох каналах, ще й на передовому кп *****и рації роздають як попало безконтрольно частково, потім хз яка проєбалась й відповідно потенційно спалено все.

Щойно наші командири повідомили що мене вирішено прикомандирувати до одного з бойових підрозділів, номером обслуги.
Швидко вони зорієнтувалися... Я хз що робити. Поки що згоди не дав
С нашей бригады сейчас морская пехота гребёт.Довольно много и тех кому за 50 + с букетом болезней попали.

Та ні, друже, в моєму випадку це дуже схоже на традиційну спробу розправи (є пара очевидних причин). А тут ще така удача зі зняттям обмеженої придатності...

Тому нехай краще десятеро шукають, ніж шестеро несуть ;)
IMG_20240907_093642.webp

Все трохи знову переїблося))
Сьогодні виявилося що той єбєйший біль у нозі, який я вважав наслідком перенавантаження м'язів, насправді інфекція, доволі неприємна і мєрзка! І в її лікуванні, скажімо так, є моменти.
Отже, деякий час мене чіпати поки що не будуть

17 діб не було зв'язку із другом. Причина виявилася банальною - нема кого на ротацию було прислати. А їхали на 5 діб.
Подзвонили з колл-центра частини, що відділення три дні тому пропало безвісти..під Новогродівкою. Тобто зник зв"язок. Кажуть, що шукають. Це такий порядок, що одразу повідомляють, що пропали безвісти і, в той же час, кажуть, що пробиваються туди, де вони знаходились?

Останнє редагування:
Подзвонили з колл-центра частини, що відділення три дні тому пропало безвісти..під Новогродівкою. Тобто зник зв"язок. Кажуть, що шукають. Це такий порядок, що одразу повідомляють, що пропали безвісти і, в той же час, кажуть, що пробиваються туди, де вони знаходились?
Мають казати саме так. "Пропали безвісті" має підтвердити військова прокуратура.

Есть такая тема, закрепленная.
Народ все расписал...
И я отметилась....
ТС на нервах, не будем в теме про сборы в ЗСУ добавлять другое.
Извините, если грубо получилось, я искренне написала...

Я
Есть такая тема, закрепленная.
Народ все расписал...
И я отметилась....
ТС на нервах, не будем в теме про сборы в ЗСУ добавлять другое.
Извините, если грубо получилось, я искренне написала...
Я написала сюди, як продовження вищепочатої розмови. Все інше, по розшукам, звісно, дивлюся зараз там. А ще, "відправка в ЗСУ" це не тільки, що мають взяти з собою мобілізовані, а ще важливо, що повинні, при цьому мати рідні. Тобто, рідні повинні мати інформацію про частину і телефони командирів.

Останнє редагування:
РЕБ, так. Це - активна перешкода.
Але вистачає і пасивних - пагорби, дерева, будівлі, оврагі...
А якщо хлопці в бліндажі сидять, чи в підвалі (як в основному і є на позиціях) - то без виносної антени майже взагалі неможливий зв'язок.

РЕБ, так. Це - активна перешкода.
Але вистачає і пасивних - пагорби, дерева, будівлі, оврагі...
А якщо хлопці в бліндажі сидять, чи в підвалі (як в основному і є на позиціях) - то без виносної антени майже взагалі неможливий зв'язок.
Дякую. Entombed, пробачте, що я у Вашій темі розпитую.. Жахлива звістка.. Може знайдуться хлопці.

Скажіть, будь ласка якщо штурмова група виходить на нуль, то вони ж не сидять на позиції?

Скажіть, будь ласка якщо штурмова група виходить на нуль, то вони ж не сидять на позиції?
Може бути, що завгодно.
Одразу на штурм.
Чекати день-два, а потім штурм.
Або взагалі обставини змінилися і треба довго чекати на позиціях...
Це війна... 🤷‍♂️
Хочеш насмішити бога війни - розкажи йому о своїх планах 😒.

Є трохи вільного часу, то ж дійсним доповідаю: хз де і як, але я підчепив стрептококкову інфекцію, яка викликає захворювання бешиха (в народі більше відома як рожа). Еритематозна форма, на правій гомілці.
Почалося з раптового лютого болю у м'язах нижче коліна, в ніч з середи на четвер. Спочатку подумав що це розтягнення, або "ногу находив", бо напередодні пройшов пішки близько 18 км. Пив німесил, мазав фасткм гелем. В четвер вдень боліло не сильно. Вночі ж стало геть нестерпно, обезболи не діяли взагалі. В п'ятницю зранку поїхав аптеку, купив інших засобів від розтягнення. Саме в п'ятницю почала потроху опухати стопа і гомілка. На ранок суботи (вчора) ще й почала червоніти. Я поїхав в батальйонний медпункт, там мене і ошелешили...
Прокапали антибіотик, обезбол, ще дали обезбол з собою. Сказали приїздити і капатися у них, днів 10-12.
Сьогодні я знову приїхав, вірніше, мене привезли, бо нормально тиснути педаль газу я вже не міг. Нога ще трохи опухла і почервоніла. Ще й температура в'їбала 38.6. Але капати мене не стали - після роздумів і нарад відправили на бригадну мед.роту, лікуватися там. Звідти теж перенаправити, хз до кого. Хірург звідти направив до іншого хірурга, в міську лікарню. А вже той хірург направив в Дніпро.
Зараз сичую на палаті, чекаю на евак. Бригадний медик дав нормальний обезбол, розчинний порошок Кетопрофен.
Антибіотик капати мені відмовилися - сказати що лікування розпочнеться в Дніпрі, після ще одного огляду. Сподіваюся, до того часу я не збожеволію від болю))
****а, ніколи не думав що якась зараза може бути НАСТІЛЬКИ болючою!! Біль скажений, нога нижче коліна пече, ниє, коле і розривається одночасно. У будь-якому положенні. Неможливо довго сидіти, стояти, лежати. Тримати зігнутою або випрямленою. Заснути також неможливо, навіть добряче під алко - біль перебиває. Сьогодні вдалося поспати близько 5 годин завдяки пігулці снотворного. Вона була у мене одна, колись психіатр дав на пробу, разом з рецептом. Але рецепт я давно проїбав, і назви не знаю((

Неприємності на службі, про які я розповідав трохи раніше, нікуди не зникли, а тільки додалися і загострилися.
Я повністю деморалізований і демотивований. Всередині вигоріло просто все.
Не знаю що і як далі буде, але зараз неймовірно боляче, в усіх сенсах.

Лет 6-7 назад, отец наступил на ветку и пробил ногу (на даче) перемотал бинтом. Через неделю +-, появилось давление + температура. Вызвали скорую (нога не заживала) медик поинтересовался почему нога замотанная, предположили что это инфекция. Забрали в областную инфекционку. На след день нога покраснела и врач сразу поставил диагноз Рожа. Через дней 12-14 выписали, принимал кучу препаратов, но не помню какие, но помогло. Мой отец 1959 года выдержал, и ты выдержишь, поправляйся!

Назад
Зверху Знизу