Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Вранці розісрався в гавніще зі своєю ватною ріднею, скоропостіжно їх покінув, і зараз вже позорюся своєю пузятиною на Безлюдівкі
1000013795.jpg
Як вода ? 36,6 вжэ е ?

Як воно зараз? Якось так:

План на сьогодні виконано, і навіть перевиконано - трохи самогону знайшлося:
1000013811.webp

А ближче до ночі ще з колишнім колегою, нині сапером, пиячити...

Вчора ввечері взбодрив ноутбук - замінив штатний SSD 512 ГБ на новий, 2 ТБ. Перевстановив Він 11. Всю ніч заново завантажував зі стіму Starfield, The Callisto Protocol та Atomic heart, щоб пройти складні епізоди, на яких застряг в Steam deck, через невмєняєме керування геймпадом. Запустив, подивився головні меню - і ***... Вимкнув, налив, ввімкнув музику - і chill

План на сьогодні виконано, і навіть перевиконано - трохи самогону знайшлося:
1000013811.jpg

А ближче до ночі ще з колишнім колегою, нині сапером, пиячити...

Вчора ввечері взбодрив ноутбук - замінив штатний SSD 512 ГБ на новий, 2 ТБ. Перевстановив Він 11. Всю ніч заново завантажував зі стіму Starfield, The Callisto Protocol та Atomic heart, щоб пройти складні епізоди, на яких застряг в Steam deck, через невмєняєме керування геймпадом. Запустив, подивився головні меню - і ***... Вимкнув, налив, ввімкнув музику - і chill
Останній вислів - то бімба. Ввімкнул, налив... Але мабуть I'm chill?
Але то таке))))

А у кого посвідчення УБД в Дію нормально підтягнулося?
Мені повідомляє про неповні дані, пропонує їх оновити, зателефонувавши за номером. Але той номер тупо не працює - абонент не абонент

1000013846.webp

ух, я й не знав шо воно вже є. Нормально підтягнулось, фотка з закордонного паспорта, № посвідчення, в повній інформації - ким видано, коли, електронний ідентифікатор і куар-код

Мені повідомляє про неповні дані, пропонує їх оновити, зателефонувавши за номером. Але той номер тупо не працює - абонент не абонент

1000013846.webp
У мене і на папірі УБД не дуже підтягується 😁.

У відомого тобі хлопця з Жуків УБД підтягнулося точно на 1,5 роки служби, з яких трохи більше року було у БР.
🤷‍♂️
Не те щоб воно мені потрібно було, але... цікаво було б зробити перевірку, у кого з штабних щурів УБД вже є. І посилати в першу чергу на бойовкі "більш досвідчених воєнів" 😁
Оце був би прикол.

Назад
Зверху Знизу