Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
За законом повинен зніматися/ставати на облік щоразу при зміні місця перебування. Але за фактом на це усі кладуть. Просто, якщо зупиніть спілка пі...сів, будуть питання. Так що рекомендується вести себе відповідально)

я ж можу кататися по інших містах України
ти вільна людина, катайся:пиво:

Просто, якщо зупиніть спілка пі...сів, будуть питання. Так що рекомендується вести себе відповідально)
*****аси ідуть *****. "Я тільки приїхав і зараз виїзжаю"

За законом повинен зніматися/ставати на облік щоразу при зміні місця перебування. Але за фактом на це усі кладуть. Просто, якщо зупиніть спілка пі...сів, будуть питання. Так що рекомендується вести себе відповідально)
Та вроде в течении 7 дней.

А хто знає на свіжому досвіді, Десна - дуже фігова учєбка чи ні? Раніше не дуже були відгуки.
Сейчас всё по другому. Как можно сравнивать условно отзывы до 14 года и после 22, Хз

Просто, якщо зупиніть спілка пі...сів, будуть питання
Ну, припустимо, пересуватися я буду на авто, а блокпости проїжджатиму тупо по паролях? При необхідності, вони будуть у мене навіть у відпустці.
Зазвичай, мене пропускають або взагалі без питань, або тільки про зброю та алкоголь запитують.

Говорят что такое же совковое ****о

якщо ти по цивілкі і на цивільному авті - лишній раз обізнастю паролей краще не світити, якшо не коменданська
Ну а якщо в формі і на волонтерській євроблясі?
Я взагалі не впевнений що влізу в свій позаминулорічний літній цивільний одяг. А купувати новий поки що нахєр не потрібно.

Останнє редагування:
Я взагалі не впевнений що влізу в свій позаминулорічний літній цивільний одяг. А купувати новий поки що нахєр не потрібно.
Погладшав?

Кто то много ест

Так точно! 103 кг, при зрості 186 см.
+ 10 кг, у порівнянні з січнем 2023. До речі, більшість моїх сослуживців, хто зі мною одночасно призивався, також погладшали. І не тільки з підрозділів забезпечення!

Але, якщо мене порівняти з покійними дідами та їх братами, в їх плюс-мінус 45 років, взагалі ще дрищ. Вони були, як на підбір, здоровенними жопастими пузанами. І штани та піджаки їм шили на замовлення в ательє, бо в магазинах розмірів не було))

А хто знає на свіжому досвіді, Десна - дуже фігова учєбка чи ні? Раніше не дуже були відгуки.
Залежить від спеціальності. Побутові умови не дуже, вишкіл непоганий. Відгук майже півторарічної давнини. Донік писав, що головний керівник - совковий стройовик.

Справа, швидше, не в кількості, а в якості, раціоні та дотриманні часу прийому їжі.
Готову їжу від кухарів не завжди вдається отримати - тоді бутерброди, консерви та мівіна, якщо самим немає часу приготувати.
В роз'їздах часто перебиваємося фаст-фудом (шаурма, хот-доги, піца та сосиски у тісті). Багато солодкої кави та газіровки. Інколи енергетики.
Часто буває що повертаємося пізно, втомлені, зголоднілі. Накидалися - і спати попадали. Плюс, від стресів гризеш сємки, фісташки, чіпси та джерки.

Отак воно і виходить: їбашиш як кінь, втомлюєшся, нервуєш, стресуєш, відпочиваєш і спиш мало, практично постійно болить поясниця, суглоби, розтягнуті зв'язки, але вагу набираєш все одно..

Останнє редагування:
Так точно! 103 кг, при зрості 186 см.
+ 10 кг, у порівнянні з січнем 2023. До речі, більшість моїх сослуживців, хто зі мною одночасно призивався, також погладшали. І не тільки з підрозділів забезпечення!
йопт, з моїми 130+кг були сподівання, що хоч в армії схудну... і тут таке прочитати)))

йопт, з моїми 130+кг були сподівання, що хоч в армії схудну... і тут таке прочитати)))
Недосип. Зараз не друга світова - хавчика достатньо, а от недосип хронічний - дійсно веде до зростання ваги.

55,3 кг проверил только что, рост 167 см.
я так понимаю возможный призыв можно будет рассматривать как курорт с пятиразовым питанием

Назад
Зверху Знизу