Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
воще шо захоч з безлімітним баком
Та сосамба, як каже наш комбат!
Ми таких "безлімітчиків" збиваємо ще на підльоті.
Понабирають ****юки солярки на свої жоповозки, а хлопцям потім їздити у Львів найпрожорлівішими вантажівками, по два рази на добу ((

Приберу, бо там ще баклага з водою... Проведуть спектральний аналіз, з'ясують з якого джерела.
Колись в одній науковій установі (розумієте, якій) була американська делегація. Ще на початку вісімдесятих.

Через деякий час докладно розповіла, чим контора займається. Бо непомітно шкрябнули стіну навіть не у робочій кімнаті - в коридорі. Та проаналізували вдома.

Також здавна відома метода діагностики оточення та захворювань по зрізанному волоссю. Так що параноїки після візиту до перукарні можуть починати нервувати ;)

Та сосамба, як каже наш комбат!
Ми таких "безлімітчиків" збиваємо ще на підльоті.
заєбались би збивать. У мене в баті було три дизельних авта - зіл, автобус і мій туран. Офіційно на нього щомісяця виписував 200-250 літрів. З росходом 5,4-6,3 на сотню там іще на генератори лишалось

У мене в баті було три дизельних авта - зіл, автобус і мій туран. Офіційно на нього щомісяця виписував 200-250 літрів
Так це ж балансні були, з чорними номерами? І шляхові листи на них вписувалися?
Тоді інша справа.

Я мав на увазі власні і волонтерські жоповозки

Так це ж балансні були, з чорними номерами? І шляхові листи на них вписувалися?
Тоді інша справа.
ясен хєр. особиста з власний кошт і кошти кума, коли в короткочасне сзч відпрошувався

Підскажіть 505 square - нормальна форма?
Тапці Company OKSY?
Пійде на літо?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

RKC050_LARGE.webp

Це дуже зручне та комфортне взуття американської фірми Rocky. Воно приблизно на 100 долларів дорожще ніж ботинки інших американських фірм.

Якщо вам трапляться такі - міряйте і забирайте, ваші ноги будуть в комфорті та безпеці, через чудову підтримку гомілкостопу.

І так, що на картинках, що на ногах, вони виглядають трошки незграбно ю, але це через специфічну форму колодки.

Ось посилання на це взуття:

Це дуже зручне та комфортне взуття американської фірми Rocky. Воно приблизно на 100 долларів дорожще ніж ботинки інших американських фірм.

Якщо вам трапляться такі - міряйте і забирайте, ваші ноги будуть в комфорті та безпеці, через чудову підтримку гомілкостопу.

І так, що на картинках, що на ногах, вони виглядають трошки незграбно ю, але це через специфічну форму колодки.

Це якщо пілотом буде 🙂. Важкуваті. Але міцні (судячи по опису). Ну і дядько Американський піхотинець поганого не порадить 😉.

А як захист ноги від міни? Пілотам воно не потрібно

Ну і дядько Американський піхотинець поганого не порадить
А что, пилотам надо делать марш-броски по 20 км или сидеть в луже в окопе в околонулевой температуре? Я не говорю что ботинки плохи или хороши, просто слоган "подошли пилотам, подойдут и вам" в жизни не всегда работает.
Так же как и слоган - подошли шпиляки супермоделям, подойдут и селянкам! :)

А что, пилотам надо делать марш-броски по 20 км или сидеть в луже в окопе в околонулевой температуре? Я не говорю что ботинки плохи или хороши, просто слоган "подошли пилотам, подойдут и вам" в жизни не всегда работает.
Так же как и слоган - подошли шпиляки супермоделям, подойдут и селянкам! :)
Я про це і написав. Для 20 км маршів - важкі.
Але далеко не всі в армії довго та далеко ходять.

Назад
Зверху Знизу