Статус: Офлайн
Повідом.: 124
Повідом.: 124
КременчукУ вас , це де?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
КременчукУ вас , це де?
наш зам з озброєння ***** повнийЗамкомбата з озброєння, ****![]()
буває...наш зам з озброєння ***** повний

Ну а чому б і ні?буває...
я вже совєршив карколомний кар'єрний зріст і з батальйонногоразвєчикаозброєнця став штабним пісарішкою![]()
в батальйоні да, а в бригаді - хєр. В батальоні ти перший після комбата, піджопний туран, фабія і воще шо захоч з безлімітним баком. А в бригаді - ти один із кучі, з кучею незрозумілих обов'язків і мішком вищестоячих начальників. А крісло - да, крісло зручнеВ штабі чи на КСП батальйону великі ТВ, круті монітори, зручні крісла, швидкий інтернет, безліміт їдла та енергетиків. Можна жити, творити, писати))

Премію якусь дають чи тільки оклад?буває...
я вже совєршив карколомний кар'єрний зріст і з батальйонногоразвєчикаозброєнця став штабним пісарішкою![]()

А в Ха 0Кременчук
Дивно. Без фінансів і зібратися до лав ЗСУ нелегко.А в Ха 0
Якщо за стандартним шкільним стільцем можна достовірно встановити координати місця його розташування, то нам гаплик. Хоча школи *****и розносять і без того регулярно, незважаючи на те, чи є там хтось, окрім прибиральника, чи нема. Статистику напрацьовано на щонайменше 5 обстріляних поруч зі мною школах, де саме так і було, тобто нікого, окрім прибиральників (щонайменше двійко при цьому були важко поранені або загинули) . А пісні про 500 ****ів та 3 хаймарси на даху співаються регулярно. Хоча реальних ****ів, яких *****и імпортували з Африки, зараз наші кладуть під Вовчанськом.-О! Так це ж парта, за якою я 11 років просидів!
-А в какой школє, нє подскажєшь?
-Та в 2-й міста ***ва ж!
-Спасібо, дорогой!
І лови, @Soldier25, подарочєк(((
Не хатимА 55+ не хотите?
Приберу, бо там ще баклага з водою... Проведуть спектральний аналіз, з'ясують з якого джерела.Якщо за стандартним шкільним стільцем можна достовірно встановити координати місця його розташування, то нам гаплик.
оклад+пенсія, жити можнаПремію якусь дають чи тільки оклад?
У меня с 40 проблемы с суставами на ногахА 55+ не хотите?
У меня наследственное - от отца к сыну. Уже даже неизвестно в каком поколенииМенше треба було на Айпетрі пішки ходити...
На холке у батька🙄один раз ходил. В детстве 😀
Я на Чатир даг ходив,..Менше треба було на Айпетрі пішки ходити...
Мабуть умовно придатний ))))Що пише у висновку ВЛК?
С 18 травня уже не буде такогоМабуть умовно придатний ))))
КулеметникЩо пише у висновку ВЛК?
ГоденЩо пише у висновку ВЛК?