Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Відкуг

"Купил данные ботинки.Чисто из за цены.
Плюсы:
1.Не промокает
2.крепкие
3.не жмут не давят.
4.Протектор огонь для болота.
Минусы:
1.Стельку сразу менять надо на нормальную и бо будет болеть ступни.Я поставил от Хаикс.
2.Подошва очень скользкая что на замершем льду .
3.Есоли мокрая плитка в здании либо гранит очень скользят,залетали на Зачистку помещения чуть не упал очень скользят..
4.Не подойдут для длительных Маршей.

Вывод таков они не зимние
Весна ,Осень когда болото.
На улице минуса не было если в них 20-40 минут постоять мёрзнут ноги".

Відкуг

"Купил данные ботинки.Чисто из за цены.
Плюсы:
1.Не промокает
2.крепкие
3.не жмут не давят.
4.Протектор огонь для болота.
Минусы:
1.Стельку сразу менять надо на нормальную и бо будет болеть ступни.Я поставил от Хаикс.
2.Подошва очень скользкая что на замершем льду .
3.Есоли мокрая плитка в здании либо гранит очень скользят,залетали на Зачистку помещения чуть не упал очень скользят..
4.Не подойдут для длительных Маршей.

Вывод таков они не зимние
Весна ,Осень когда болото.
На улице минуса не было если в них 20-40 минут постоять мёрзнут ноги".
Читав я цей відгук. Що тут скажеш?
Устілки: тут все індивідуально. Комусь ок, комусь не дуже
Талани, м-так, мої сват також досить слизькі на плитці.
Ну і я вже писав що у мене в зимових таланах ноги швидко мерзнуть без руху, хоча ще й морозів не було. Побачимо як в цих буде

однакове для взагалі всіх.
Там скоріш залежність від вч - якась просто краще забезпечується бо її командування більше ебе мізки нагору, якась менше.

талани...
ну загалом значно краще, ніж могло бути. Але для для тих, хто носив нормальне трекінгове взуття не катить - надважкі, зимні не дихають та ноги мокрі по сухій погоді від поту, тверда подошва та устілка, ковзають.
Але я поки в них бо не можу купити лови. Мені на морозі тусуватись не треба - я зв'язківець і загалом "електрик" по всім питанням.

Останнє редагування:
однакове для взагалі всіх.
Там скоріш залежність від вч - якась просто краще забезпечується бо її командування більше ебе мізки нагору, якась менше.

талани...
ну загалом значно краще, ніж могло бути. Але для для тих, хто носив нормальне трекінгове взуття не катить - надважкі, зимні не дихають та ноги мокрі по сухій погоді від поту, тверда подошва та устілка, ковзають.
Але я поки в них бо не можу купити лови. Мені на морозі тусуватись не треба - я зв'язківець і загалом "електрик" по всім питанням.
Ти коли встиг мобілізуватися?!!
Є сумніви з цього питання
Ну, ссо там отдєльна пєсня, звісно.

Мені на морозі тусуватись не треба - я зв'язківець і загалом "електрик" по всім питанням.
:) А я еще недавно смотрела - думаю, давно вас не видно, в темах.
Добре, шо озвались :пиво:

В цілому, вважаю, немає.
Комусь щось надходить з партій кращої якості, комусь - з гіршої. Берці всім однакові.
Бачу що зимові куртки і штани одним ще минулорічні турецькі видають, непотріб. Мабуть, колись забили ними склади.
Іншим - вже свіжіші, пристойніші

:) А я еще недавно смотрела - думаю, давно вас не видно, в темах.
Добре, шо озвались :пиво:
потрапляючи сюди розумієш куди зникли всі знайомі, коли потрапили сюди. По-перше, загалом нема часу, а якщо є, то хочеться просто відпочити. По-друге, немає можливості особої - й до компа доступ не часто, якщо взагалі є, й інет так собі та/або в окремих точках, де незручно тусуватись. Й по-третє, якось *** стає все, тут свої проблеми та життя, в якому оті новини та бла-бла-бла нецікаві взагалі.

талани...
Але я поки в них бо не можу купити лови.
Ти чомусь ототожнюєш трекінгові черевики і військові. А це не одне й те саме!
Хто при конструюванні трекінгового думає, наприклад, про захист від мін-пелюсток, тощо?
Точно не лова ;)

Десь на сторінках цієї теми Айсберг про ці моменти згадувала...

Я бывалый не ты *****а молодая
Чеченскую кампанию видел 93 год декабрь
Это у вас ***** нет
У мну повербанк с фонариком это просто гелевый акб 6 вольт, литий на выход
"Наша пісня гарна й нова - заспіваймо її знову!"
😎

тебе воду привозили бо ты *****а
От же ж доїбався ти до тієї води :)
Ну було, визнавав і визнаю! І взагалі не соромно за ту ситуацію

Плюс я з Айсберг познайомився, контакт її відтоді маю, спілкуємося час від часу. А ти - ні 🤪

Есть 1 или 2 разрузки(лифчик),отдам кому реально надо, или кто собирается в путь(цвет под оливу)

Назад
Зверху Знизу