Статус: Офлайн
Повідом.: 4328
Повідом.: 4328
Уверен)Думаю шо явно не банщик
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Уверен)Думаю шо явно не банщик
Сьогодні вчергове практикувався в вождєнії авто. Від'їздив без помилок та пригод в містечко за 30 км від нас, по ньому і назад.
А коли вже заїжджав в кущі, переплутав газ з гальмами. Боком зачепив дерево. Результат: пошкодив пасажирські передні двері, зламав дзеркало. Скло в них розлетілося. Тепер це все під заміну (
Хто знає де придбати - велкам в лічку.
Ось така ***ня, любі друзі..
Мій *****, я *****а.
На Автограді знайшлося лише затерте понівечене гівно, під шліфовку і покраску., olx, також пошукай вже по назві в Гуглі як знайдеш на цих сайтах.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Також можна сходити на розбірку Автоград коло Будмена у Харкові (у народі, на комунальній) чи мабуть на Лоску. Я хз чи воно ще працює зараз та коли. Але на тому ж автограді був досить обмежений вибір. Так що мабуть інтернет краще.
ДП ЗСУшне більш-менш пристойне, всі їздять і в *** не дують, на балансі і примазані. А от бєнз гівно(заберу бесплатно, обисчаю не питать ее нашим армейским дизелем. ))))
Я взагалі ЗСУшного пального нікуди, крім балансного, ані літру не залив. Хоча ПММщики - це теж наш ВМЗ, свої люди. Але..повір, .. не лий 80й тудой ку не тре. )))
Бльо, у нас нач пмм притарабанив майже п'ять тон 80-го, я думав, такого вже нема. В середу буду отримувати 500 л. Ну, то в шишиги та 131 залью.повір, .. не лий 80й тудой ку не тре. )))
На Волині й не таке знайдешНа Автограді знайшлося лише затерте понівечене гівно, під шліфовку і покраску.
![]()
Замовив на волинській розбірці у вмєняємому стані, вже їде. 6250 за двері, дзеркало, скло та ручку, включно з доставкою. СТО нарішали. У другій половині тижня зроблять, сподіваємося. Поки що їздимо з вєтєрком.
![]()
Пздць, для тебе новина що я у тиловому підрозділі?Ты ******* или не был на нуле
**** главное чтобы авто двигалось и хоть какие дверцы закрывались багажник в первую очередь, ты не на продажу ее брал и наверное гуртом, чувак мы больше 20 авто поменяли за почти два года, и не садись больше за баранку легк авто на бехе наивнее учись, все твое притебе салага мля
Сам не сильно вожу но за такую ***ню ваще не парился
Твоя задача при ****орезе завести любую технику и уехать оттуда, и вывезти братьев или разьебашить все ***, учись всему я на бехе и танке могу, бо учись всему, кто не учиться на войне тот долго не живет
ИМХО а еще он любит привратьПздць, для тебе новина що я у тиловому підрозділі?
Машина на нуль і не їздитиме - вона для тилових справ.
Якщо за ті самі гроші один пропонує мотлох, а інший - щось пристойніше, вибір є очевидним.
Де я навчуся танку або бехі? Тут у нас буханки, декілька вантажівок та легковухи. Всьо!
То галюникиИМХО а еще он любит приврать
президент ведмедів, он, пости в твітер строчить як наїбне.Храбрая вода делает нехорошие вещи с некоторыми нормальными, в общем, людьми.
В нього і без стекломою зозулька втікла давно.президент ведмедів, он, пости в твітер строчить як наїбне.
Я так і знав, це все магія магнітной запісі!В нього і без стекломою зозулька втікла давно.