Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
вот поэтому и отдал как мот бо уханькал
заточи как для рукопашки да и чехол найди
Це не мсл, а бсл мабуть. А як для рукопашки точать ? я ж в ввс служил, в армії лопату в руках не тримав🙄

сань иди ***** трлляка
на фото это так себе
то важкенька то она как будто у тебя
дупля уже от тролинга не отбиваешь
Та шо мені бігти в гараж фотать чи шо, і ващє не тринді- завтра відпрвлю уже. Ты в зсу ? Только ответь одним словом да чы ни, бо я твои простыни без ком не розумию

Придбав тепле пончо та легкі літні берці. Задоволений 👍.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Та кажу ж: планую придбати, тільки ще не вибрав яку саме. Всілякі що складаються довіри не викликають, а у звичайних МПЛ штики з такого гівняного металу, що просто рукою гнеться((
Мот я брати не буду, залишу у брата - ціліший буде. А як потепліє, і бензопилу йому на зберігання віддам. Бо, ***ть, заїбали - то господам офіцерам дров напиляй, то ще якимось лєвим чувакам..
Я її брав на власні і свого підрозділу потреби, а не на вот ето всьо!
в тему

Я вам, звісно не скажу за всі ЗСУ, але не можу не відзначити, що з нашого батальйону жодного обмежено придатного бійця в сектор не відправили - всі вони залишилися в тилу. Принаймні, поки що.
А всіх тих, кого відправили, дуже ретельно перевіряли, два рази, щоб ніхто не поїхав без проходження хоча б КМБ, з обов'язковим записом у військовому квитку!

***, ну вы меня раздраконили своими лопатками, сфоткал и я свою мсл:

С подозрением отношусь к таким многофункциональным штукам.

Назад
Зверху Знизу