Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Забрав посилочку.
Вони дійсно легкі 👍.
Подивимось, як в полі собі покажуть.
охуєнно но не ідеально))) не пожалій грошей і купи собі під них високі шкарпетки. Можно такі як за посиланням (доречі м-так для військових знижку 15% робить), можно заморочитись і знайти щось краще з серебряними нитками та антибактеріальним ефектом. В них ногам легше буде бо вони як бандаж ікри підтримують, та й якщо десь берці промочиш крепко то в високих шкарпетках вони швидше висохнуть.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

охуєнно но не ідеально))) не пожалій грошей і купи собі під них високі шкарпетки. Можно такі як за посиланням (доречі м-так для військових знижку 15% робить), можно заморочитись і знайти щось краще з серебряними нитками та антибактеріальним ефектом. В них ногам легше буде бо вони як бандаж ікри підтримують, та й якщо десь берці промочиш крепко то в високих шкарпетках вони швидше висохнуть.
Шкарпетки добри є. Я ж старий турист, рублю фишку 🙂.

мля мне это не нравится
портянки себе мучу и делаю
с медицинских платков окупантов
у мну их много я как банданы ношу бо потею сильно
тебе бродяге хантеру электробелье бы чтобы тепло
но ниче через два месяца лафа главное чтоб кукла-ваня была)))
удачи тебе охотник
Снаряга - это хорошо. Но, главное - дух. Ебашить *****ов хоть лопаткой...

у тя дух охотника как по фото
есть враг и его надо уничтожать или он тебя
а в гомосяцой ***не я не разбираюсь
главное остаться живым уничтожив врага
а не я пойду та за родину умру
главная задача уничтожить врага
Прорвёмся, братишка. Не все, но кто-то выживет.

Хлопці, off top ви вже формуєте штурмову бригаду?
Тому перцю в тих обладунках будуть давати не тільки жіночкі ))
Всім гарного настрою!!!

Як реагувати на цій **** по всім темам?
Реаугую на допис в темі де вибирають берці або рпс. І тут таке.

Хлопці, off top ви вже формуєте штурмову бригаду?
Тому перцю в тих обладунках будуть давати не тільки жіночкі ))
Нє, ну а що, чому б і ні?
Ва-пєрвих, ето красіво..!
До речі, бойовий банщік/сантехнік виглядає приблизно так:
Переглянути вкладення 13230344

в полной снаряге попробуй по пластунски поползать
вот и увидишь че мешает и делай выводы
Магазини зпереду на плитоносці заважали, тому я звідти їх прибрав на РПС, там вони з боків.
Я б і турнікет звідти прибрав, на ліве плече, але тоді за нього буде постійно чіплятися ремінь АК, тому нехай ще повисить. Підсумок під рацію зараз пустий більшу частину часу.

Але найбільше повзати заважає погана дихалка, канєшно))

До речі, про ремінь. Зараз у мене триточковий, перекидаю його через ліве плече, автомат під праву руку, але я лівша, з правої сторони він для мене безполєзний, тому при стрільбі все одно доводиться ствол повністю з себе знімати і перекидати на ліве плече. Ну а якщо перекинутим через праве плече його носити, це очко(
Одноточка в цьому плані для мене максимально підходяща, але на ній незручно носити АК, бо він висить зліва вертикально, і при найменшому присіданні втикається стволом в землю.
Можливо, пізніше все ж і одноточку придбаю, або рідний під неї приспособлю. Подивимося...

Нє, ну а що, чому б і ні?
Ва-пєрвих, ето красіво..!
До речі, бойовий банщік/сантехнік виглядає приблизно так:
Переглянути вкладення 13230344
Рація?!)
База, прийо - прийом. Вода та мило на ісході. Як чуєте, база?! Повторюю, вода та мило на ісході. Як чутно. база!?! База ++

- база, я банщік, дрова також всьо..
- плюс
Зробила хлопцям на Великдень пряні, а в них пошта не працює(. Як запрацює- зроблю ще. Кароч, є 30 пряників, тре? Вишлю НП за мій рахунок

Останнє редагування:
Рація?!)
База, прийо - прийом. Вода та мило на ісході. Як чуєте, база?! Повторюю, вода та мило на ісході. Як чутно. база!?! База ++
Ага, тоже об этом подумал.
Удобно, конечно, не ножками бегать, а с радейкой... Но на нуле их так не хватает...

Друзі, тут така тєма: нам для підрозділу (взвод матеріального забезпечення) якимось чином треба намутить пікап. Зараз у нас вже є напівжива Таврія-пікап, яку підігнали нашому командиру його якісь кєнти, і всьо. Потрібне щось, як мінімум, не гірше :)

Завдання поставили мені, як самому прошареному (бо вже нарішав бєнзопилу, старлінк, електростанцію і ще по мєлочах), я в ахуї, звісно від такої наглості командирів.бо це вже зовсім інший масштаб..
Як воно зазвичай ці питання вирішуються? Буду вдячний за будь-які підказки. Я трохи завів місцевих і закордонних "спонсорів мєждународного банно-прачєчного тєррорізма", але їх можливостей точно не вистачить для настільки амбіциозного проекту, простим збором коштів тут не обійтися ((

Якщо що, зіскочити з цієї теми я завжди зможу, але можна і спробувати.

Назад
Зверху Знизу