Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Друзі, тут така тєма: нам для підрозділу (взвод матеріального забезпечення) якимось чином треба намутить пікап. Зараз у нас вже є напівжива Таврія-пікап, яку підігнали нашому командиру його якісь кєнти, і всьо. Потрібне щось, як мінімум, не гірше :)

Завдання поставили мені, як самому прошареному (бо вже нарішав бєнзопилу, старлінк, електростанцію і ще по мєлочах), я в ахуї, звісно від такої наглості командирів.бо це вже зовсім інший масштаб..
Як воно зазвичай ці питання вирішуються? Буду вдячний за будь-які підказки. Я трохи завів місцевих і закордонних "спонсорів мєждународного банно-прачєчного тєррорізма", але їх можливостей точно не вистачить для настільки амбіциозного проекту, простим збором коштів тут не обійтися ((

Якщо що, зіскочити з цієї теми я завжди зможу, але можна і спробувати.
Знайти в колоборантів ,наприклад в УПЦ МП

Пропонуєш штурмувати найближчу їх "базу"?
Тут відносно недалеко є примітна, начебто, описана в одному з романів Олеся Гончара

Пропонуєш штурмувати найближчу їх "базу"?
Тут відносно недалеко є примітна, начебто, описана в одному з романів Олеся Гончара
Не штурмувати ,а пояснити ,що наприклад православні святині для тувінців ні що.
Ось я дивлюсь на підрозділи ,що в нас іноді бувають ,то в них шкільні автобуси ,але то зрозуміло ,але є той же пікап відомого інтернет магазину електроніки, також буси м'ясокомбінатів бачив.

Друзі, тут така тєма: нам для підрозділу (взвод матеріального забезпечення) якимось чином треба намутить пікап. Зараз у нас вже є напівжива Таврія-пікап, яку підігнали нашому командиру його якісь кєнти, і всьо. Потрібне щось, як мінімум, не гірше :)

Завдання поставили мені, як самому прошареному (бо вже нарішав бєнзопилу, старлінк, електростанцію і ще по мєлочах), я в ахуї, звісно від такої наглості командирів.бо це вже зовсім інший масштаб..
Як воно зазвичай ці питання вирішуються? Буду вдячний за будь-які підказки. Я трохи завів місцевих і закордонних "спонсорів мєждународного банно-прачєчного тєррорізма", але їх можливостей точно не вистачить для настільки амбіциозного проекту, простим збором коштів тут не обійтися ((

є волга 31029 на ходу, білого кольору)

Через волонтеров, но пошаговую схему не объясню, так как сама с таким не сталкивалась. В телеге каналы вроде ХХ делают сборы.

В телеге каналы вроде ХХ делают сборы.
Канали, фонди типу Повернись живим допомагають майже виключно тим підрозділам, які зараз на бойових позиціях, а не в тилу, на ппд чи полігонах.
А нам, ***ть, з тилу на передок навіть немає на чому висуватися ((
Хіба що мотоцикл свій прижену..

Канали, фонди типу Повернись живим допомагають майже виключно тим підрозділам, які зараз на бойових позиціях, а не в тилу, на ппд чи полігонах.
А нам, ***ть, з тилу на передок навіть немає на чому висуватися ((
Хіба що мотоцикл свій прижену..
Попробуйте этому человеку написать, возможно он подскажет, как, где и через кого открыть сбор.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

та не коллега
удача нам всегда нужна
поэтому желаю удачи
я велики собрал к себе в команду
тихо бесшумно да и груз бк
ну а **** я воюю всю жизнь
бо я йобнутый на войне
Зрозуміа, вибач!
У мене на мотику не вийде безшумно, але щось та можна буде возити. Є задній кофр на 48 л та два бічних, по 22 л.

Та й взагалі, якийсь власний транспорт у будь-якому разі краще, ніж його відсутність.

спригуй з цієї самодєятєльності, навіть якщо і намутиш той пікап то заєбеся потом його заправляти та ремонтувати. P.S. хороший командир це не той хто кричить - "Вперед!!!", а той хто каже - "за мною". (на правах оціночного судження)

спригуй з цієї самодєятєльності, навіть якщо і намутиш той пікап то заєбеся потом його заправляти та ремонтувати. P.S. хороший командир це не той хто кричить - "Вперед!!!", а той хто каже - "за мною". (на правах оціночного судження)
Ти, звісно, правий.
Намутив - збс, воно є, вирішуються певні проблеми і потреби, але починаються додаткові витрати, які хєр хто компенсує, навіть частково. Ще й обов'язково знайдуться недовольні, з числа всезнаючих похуїстів-ніщебродів-халявщиків, які почнуть тебе повчати і розказувати як треба було ;)

Не намутив - гроші ціліші, але ті чи інші незручності та/або проблеми залишаються.

Звісно, є і третій варіант: прикинутися шлангом, в режимі "їбав-дрімав" все на похуях сприймати, забити на власні потреби, а на потреби підрозділу - тим паче.. Їблуєш собі, аватариш тишком-нишком - і пох все.

А командири - вони вже які є.

Ти, звісно, правий.
Намутив - збс, воно є, вирішуються певні проблеми і потреби, але починаються додаткові витрати, які хєр хто компенсує, навіть частково. Ще й обов'язково знайдуться недовольні, з числа всезнаючих похуїстів-ніщебродів-халявщиків, які почнуть тебе повчати і розказувати як треба було ;)

Не намутив - гроші ціліші, але ті чи інші незручності та/або проблеми залишаються.

Звісно, є і третій варіант: прикинутися шлангом, в режимі "їбав-дрімав" все на похуях сприймати, забити на власні потреби, а на потреби підрозділу - тим паче.. Їблуєш собі, аватариш тишком-нишком - і пох все.

А командири - вони вже які є.
Кажи: бог поможе...держава допоможе .. Звертайтесь в моу за допомогою)))

та нет
мне напоминает старого бойца которому надо выжить на войне и не надеяться на других
ведь можно еще и помочь другим вот тока мот я свой бы не брал
промутил бы
Ти все абсолютно вірно сказав, так і є))
Я вже сто разів встиг зрозуміти, що розраховувати варто тільки на себе, і свої проблеми намагатися вирішувати самостійно, та/або за допомогою власних зв'язків. При цьому, працювати над репутацією адекватної і відповідальної людини, зі знаннями і прямими руками. Тоді починають поважати і цінити.
Але не благодійника і "хлопчика Помогай", бо тоді на голову сядуть, ще й шакали всілякі тявкати будуть..

А мот мені потрібен на зараз, бо безлошадному бути зайобно. Якщо погода буде сприятлива, вирвуся і в понеділок прижену його з Києва, де він зимував. Будуть дощі - пізніше поїду. Все одно це треба робити. Плюс, я маю можливість потім залишити його у брата, він мешкає відносно недалеко від нашого поточного місцезнаходження

Назад
Зверху Знизу