Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Вчора зустрів військовослужбовця з учєбки, де ми проходили КМБ. Запитав як справи, кого навчають.
Каже: думали, що наша бригада дала їм просратися, але теперішній заїзд мобіків з іншої новоствореної - це суцільний пздць та алконаркотреш! Вони там в полнєйшому ахуї від контінгєнту ((

Ну якшо наприклад в мене бiлка то не гарантую або якщо мене прогнути побажають. Краще сicти нiж прогнутись. Для мене граната як приклад местi- та головне щоб взаеморовага й равнi ocoбистостi. ******* це чоловiча прираготива. Я думаю хочу ******* - ***** кого. ******* то мета! Й краще щоб вбили побратимiв а не мене. Кожен сам за себе.так у армii вчать- служи салага та не пiзди
подходишь. Ты вже записався у гвардыю наступу? )))

Вчора зустрів військовослужбовця з учєбки, де ми проходили КМБ. Запитав як справи, кого навчають.
Каже: думали, що наша бригада дала їм просратися, але теперішній заїзд мобіків з іншої новоствореної - це суцільний пздць та алконаркотреш! Вони там в полнєйшому ахуї від контінгєнту ((
Ну нормальные уже закончились,теперь будет такой контингент. Через полгодика,как в ****е,начнут и из тюрем брать уже...

Таскал, таскал с собой кучу химгрелок и электрическую, заебалсо (не пригодились) - выложил, оставил лишь пару штучек.
А тут нас на сутки закинули на позиции, причём в самые холода (3-4 дня были). Чуть не сдохли в окопах от холода, какая там война... Очень выручили те пара химгрелок, засунул в перчатки, хоть как-то помогало не остыть совсем.

Ну я без допiнгу не можу. Якщо не керну то в мене нерви розхитанi я цього й не приховую
Так ти будеш проблемним тіпом, неприємності для себе, побратимів і командирів створюватимеш. Кому воно треба? Може, вдома залишайся!

Порадили ось такі легкі літні берці, замовив собі, поки ще гроші є 🙂😔:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

На абрамсе дороже всегда
Посмотри тут модели. Оригинал 100%. Может свою модель найдёшь

А это их сайт

Возьми бундесы (хоть на лето, хоть на зиму) и не еби себе мозг

Баншик, твои герои ?

Хочеш маскалів *******(як що можеш) - йди вбивай. Назуйсрать три дні по всім темам?
Вже другу ніч собаки виють. То не до доброго???

Та менi ***** кого *******! Головне щоб *******! На полюваннi вже бiЛуше року не був, не вбивав! Той треба годувати звipa. Готуюсь до армii. Та можу много чого корисного порадити
То й сиді вдома, та души гусака

Та менi ***** кого *******! Головне щоб *******! На полюваннi вже бiЛуше року не був, не вбивав! Той треба годувати звipa. Готуюсь до армii. Та можу много чого корисного порадити
Кабанів в загон вели, або сам шукав?
І да, в цьому році багато зайців підстрелив? Чи ви молодці їх по глибокому снігу стріляти?

ну таке
Контрачi намокнуть швидко.
Belleville та Bate це не контрактне а комерційне взуття
Тем бiльш що замш а не шкiра
про водовідштовхувальні засоби для взуття як я розумію, тобі невідомо

Забрав посилочку.
Вони дійсно легкі 👍.
Подивимось, як в полі собі покажуть.

Назад
Зверху Знизу