Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Хлопцi! Збираю тривожну скриньку. В мене запитання- як краще мiтити своï речi. Я навсяк думаю якщо пойду воювати узяти свIй мicливський лемке- так шоб його не *******и як краще мiтити?
Міть, не міть - це ні як не охороняє від спизження. Мітять царапанням, щоб було важко безслідно стерти. Підпис маркером - не врятовує взагалі.

Хлопцi! Збираю тривожну скриньку. В мене запитання- як краще мiтити своï речi. Я навсяк думаю якщо пойду воювати узяти свIй мicливський лемке- так шоб його не *******и як краще мiтити?
А шо,свои де могут спиздить побратимы?

В са пидпысувалы хлоркой

Можна обісцяти,як коти і собаки:ги:

11 августа прошлого года мне позвонили из военкомата
очень интересно... учитывая, сколько сейчас всяких мошенников постоянно названивают, то как определить, что это звонок реально из ТЦК, а не просто всякие ***ди развлекаются? общеизвестного номера, я так понимаю, нет... или это чисто на доверочке?

очень интересно... учитывая, сколько сейчас всяких мошенников постоянно названивают, то как определить, что это звонок реально из ТЦК, а не просто всякие ***ди развлекаются? общеизвестного номера, я так понимаю, нет... или это чисто на доверочке?
Ну сходите лишний раз, сверите данные, если шуткой окажется.

Ну сходите лишний раз, сверите данные, если шуткой окажется.
я и без звонков ходил туда еще в феврале 2022, так что данные давно сверены... мне просто интересно, как люди определяют, из ТЦК был звонок или это кто-то развлекается... все-таки "сходить лишний раз" не каждому легко, многим добираться через весь город, или вообще из пригорода

какая разница реально из тцк или нереально из тцк, все равно идти в тцк, что впрочем не отменяет того, что там могут быть мошенники ;)

а по сути я работу искал, поэтому звонки с незнакомых номеров брал и беру, для меня это не проблема, к тому же я отмечал, что не скрывался и не гасился ;)

Прем'єра фільму «Люксембург, Люксембург» відбудеться 5 квітня у Близнюках, де народилися головні герої стрічки з гурту «Курган & Agregat». Гроші з продажу квитків віддадуть на ЗСУ

Обновки. Частина перша, налокітники, наколінники, трьохточковий ремінь для АК, тактичні окуляри:
Напиши, когда попользуешься, насколько оправданы ожидания и насколько удобно. Ну и где брал, если всё будет норм.

На теплiку хлоркой ***ова iдея. Керном теж. ***** брати нiчого не буду. Думаю все дадуть.
Ага, доженуть -ще й добавлять. Теплик бери, якщо не шкода і кросівки зручні, бо оту літню куйню- відразу у смітник

Назад
Зверху Знизу