Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Отож и плохо, что сидит какой то черт, звука прилета не слышав за год и шо то там проводит
На пару суток в бахмут заводить таких и думать уже будут по другому куда оно все пропадает "неизвестно куда"
Воно ж не в них пропало. Розбомбили і згоріло. Люди пропали безвісти, разом з майном. Куди пропонуєш списати?

Ну, оригінальні демісезоні lowa коштують 6800 грн. Якщо не буде премії (а її, впевнений, не буде), то я не потягну(
А грати в лотерею купуючи якийсь "ширпотреб" бажання немає.

І, наскільки я знаю, за пройобаний одяг і взуття ніхто не утримує. Нас попереджали тільки про фляги, котєлки, броніки, шоломи та зброю з магазинами.
Дешёвая лова какая-то:незнаю:
Закрепи номер карты в первом посте, на шнурки скинемся.)))

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Начебто, оригінальні. Щодо вартості хз якою вона має бути ;)
Похоже.
В Европе 180 евро, тут плюс минус столько же.
Номера карты штото не нашел)))

чим ця модель ліпше від Marrell і подібних?
А хз.. Просто якщо не Talan, то Lowa, інші і не обговорюються
Номера карты штото не нашел)))
Та мене ж тут проклянуть, якщо збір на lowa відкрию. Краще вже за свої :)

До речі, зараз глянув на свої талани - таки прямо вказано: зимові

Останнє редагування:
Про яблоки по 51 грн за кило для военных уже было?

А хз.. Просто якщо не Talan, то Lowa, інші і не обговорюються

Та мене ж тут проклянуть, якщо збір на lowa відкрию. Краще вже за свої :)

До речі, зараз глянув на свої талани - таки прямо вказано: зимові
Не проклянут.
Шнурки заговоренные будут :пиво:

Тоже на лето лову хочу взять
Ось що в фб рекомендують офіціали:
На весну - Lowa Zephyr GTX, Lowa Z-6/Z-8 GTX з мембраною, для більш легких задач - Lowa Innox Pro GTX. На температуру вище 20 вже вони будуть затеплі, на жару потрібне взуття без мембрани, наприклад ті ж моделі, але без абревіатури GTX

Ось що в фб рекомендують офіціали:
На весну - Lowa Zephyr GTX, Lowa Z-6/Z-8 GTX з мембраною, для більш легких задач - Lowa Innox Pro GTX. На температуру вище 20 вже вони будуть затеплі, на жару потрібне взуття без мембрани, наприклад ті ж моделі, але без абревіатури GTX
Знакомый хвалил Lowa Combat Boot GTX.

Почитала трохи про берці)
Якщо мене відпустить, бо захворіла і погано ****ец як... то дещо напишу про обувку. І лова то єбаний бренд. І талани треба вміти носити відповідно сезонам, і тд. І які ше є фірми, кращі за лову але не розкручені. Їх використовують в армії США, НАТО, Британії та Ізраїлю.
Якщо цікаво. Шоб не напрягалась зря)
Бо реально шось хуевато :dead:

Близкий на базе в Германии купил межсезоны берцы Мерелл за 150 $.

Почитала трохи про берці)
Якщо мене відпустить, бо захворіла і погано ****ец як... то дещо напишу про обувку. І лова то єбаний бренд. І талани треба вміти носити відповідно сезонам, і тд. І які ше є фірми, кращі за лову але не розкручені. Їх використовують в армії США, НАТО, Британії та Ізраїлю.
Якщо цікаво. Шоб не напрягалась зря)
Бо реально шось хуевато :dead:
Одужуй швидше))
І, так, нам цікаво, будемо чекати на допис

Я бы порекоммендовал вот такие:

Belleville Army Mountain Coyote 499 Leather Lace Up Combat Boots

s-l1600.jpg

s-l1600.jpg

s-l1600.jpg
Очень странно узнать что вы про них знаете, но очень разумно. Это реально хорошая обувь, именно для военных.
Не то что лова для любителей милитари стиля и покрасоваться)

Погуглив про них. Demi-season/Winter.
Не жаркуваті на весну будуть?
Там есть разные варианты. Биливайлы респект им) и где то была вкладка на олх, где именно их продают по низким сравнительно ценам. Но это было до полномаштабки. Надо посмотреть как сейчас.

Назад
Зверху Знизу