Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Гранаты носятся в карманах на уровне чуть ниже пояса, спереди. И если взорвется, то оторвет самое главное. И похрен что это за граната.
Це як?
Я вважав, що вони носяться в подсумку для гранат, якщо він є... а на практиці - в ящику лежать, звідки їх беруть коли треба.Підсумок буває різний і висить він на поясі, або на розгрузці, в кого що є... тому, вони можуть бути як нижче пояса, так і вище, якщо розгрузка.
А за що ви там їх чипляли нижче пояса? За чеку на пояс?

Раньше были разгрузки. Карманы для гранат и карманы для взрывателей размещаются ближе к низу разгрузки, спереди справа и слева. В некоторых чехлах броников играющих роль разгрузки, к примеру 6БЗТМ, карманы для гранат сзади внизу справа и слева. Умные люди посчитали что в этом месте их удобней доставать безопасно.

И это не шутки. Знаю одного парня, ему в спину в броник попал ВОГ от АГС-17. Гранаты в задних карманах броника 6БЗТМ, сдетонировали, ибо были с вкрученными взрывателями. Оторвало несколько черепных костей и много того что внизу. Но выжил. Потом покончил жизнь самоубийством разбившись на машине.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Для тех кто боится не успеть ввинтить взрыватель в гранату, есть прием. Взрыватель вкручивается в гранату РГД или Ф-1, выдергивается кольцо, и граната ложится в карман разгрузки. Для безопасности, в крышке (тряпка что закрывает карман) кармана делается дырка в диаметр взрывателя. Взрыватель просовывается в эту дырку, и липучкой карман закрывается. Карман таким образом не дает чеке выскочить и гранате сработать.
Но я бы не советовал так делать. Время привести гранату в боеготовность есть всегда.
Нихуа не понял.
Ты говоришь, что не надо носить гранаты с вкрученным запалом и тут же советуешь вкрутить запал и ВЫТАЩИТЬ ЧЕКУ???!!! И так носить. Типа, так безопасней? 🤪
А насчёт того, что всегда есть время привести гранату в боеготовность (т.е., вкрутить запал, по твоим советам) - ню, ню...

если не на позиции, не стоит что-то вкручивать. Особенно если в машину садитесь. Ну *****.

И какая зарплата получилась за февраль ?

Пропоную закінчувати з темою гранат і запалів, є інша пропозиція: розкажіть про плитоноски та РПС!
Ті, що нам повидавали, - повне очко. уйобіщні і незручні. Десь на попередніх сторінках я викладав фото. Вони дуже незручно знімаються/одягаються, зліва ***ня під кріплення турнікету заважає мені, лівші, нормально прикладати до плеча АК. Та й лямки широкі, а плечі у мене вузькі - при стрільбі лежачи чи стоячи приклад не впирається нормально - зісковзує.
Тягати на броніку магазини для АК, аптечку і всьо прочєє мені нафіг не треба - поясниця крива і ушатана, швидко починає боліти. То ж перенавантажувати її нема бажання.
І тут стає питання РПС. Ясно що там на пояс навішати можна дохєріща чого, але ж це якась їбуча збруя, з додатковими ременями та лямками на плечі. Ще й бронік зверху, зі своїми...
А якщо тільки пояс, без підтяжок, це ж хз що? А ****и як з усім оцим добром??

В общєм, *** його знає що робити, і проконсультуватися толком ні з ким - у нас тут такі ікспєрди по амуніції, що пздць.
Правда, переважна більшість народу взагалі нічим не переймається і носить що дали. Но, ***ть, я ненавиджу свою плитоноску і з нею точно щось треба вирішувати.
Придивляюся до чогось такого:

А ще сьогодні замовив собі рюкзак, такий:

Бо старий мій вже доживає останні дні

Зараз виявляється буває без навіть всякого КМБ засовують людей в якусь роту охорони, і все, стоять собі на воротах, служба іде. А потім позвільняють, не дай бог знов треба буде мобілізувати, а вони все ще без КМБ, і взагалі без нічого.

если бы я тебя **** ты человеком был бы :D
**** ты ноешь то воды нет то поясница болит
тебе еще **** вытереть не надо :D
Пропоную тобі просто не заходити в цю тему. Або ж взагалі мені нічого не відповідати. Якось розберемося без твоїх повчань і підйобок

Зараз виявляється буває без навіть всякого КМБ засовують людей в якусь роту охорони, і все, стоять собі на воротах, служба іде. А потім позвільняють, не дай бог знов треба буде мобілізувати, а вони все ще без КМБ, і взагалі без нічого.
До нас в бригаду чимало народу таких з рот охорони і карєматних військ перевели. Всіх їх відправляли на КМБ разом з нами, неслужившими мобіками

До нас в бригаду чимало народу таких з рот охорони і карєматних військ перевели. Всіх їх відправляли на КМБ разом з нами, неслужившими мобіками
То хоч відправляли, а буває і не збираються відправляти.

Якеда плитоноска вторая уже
Доволен шо слон)

Рпс не ношу, по скажем так техническим причинам, потому не подскажу
Виглядає непогано, але навіщо аж 9 відділень під магазини?

26 телеграмм-каналов, которые распространяли информацию о местах вручения повесток военнообязанным и призывали скрываться от представителей военкоматов, заблокировали киберспециалисты Службы безопасности Украины.

Злоумышленникам грозит до 10 лет заключения
Ну яка причина що ухилянтську тему знесли особливо ролі не грає.

Назад
Зверху Знизу