Пропоную закінчувати з темою гранат і запалів, є інша пропозиція: розкажіть про плитоноски та РПС!
Ті, що нам повидавали, - повне очко. уйобіщні і незручні. Десь на попередніх сторінках я викладав фото. Вони дуже незручно знімаються/одягаються, зліва ***ня під кріплення турнікету заважає мені, лівші, нормально прикладати до плеча АК. Та й лямки широкі, а плечі у мене вузькі - при стрільбі лежачи чи стоячи приклад не впирається нормально - зісковзує.
Тягати на броніку магазини для АК, аптечку і всьо прочєє мені нафіг не треба - поясниця крива і ушатана, швидко починає боліти. То ж перенавантажувати її нема бажання.
І тут стає питання РПС. Ясно що там на пояс навішати можна дохєріща чого, але ж це якась їбуча збруя, з додатковими ременями та лямками на плечі. Ще й бронік зверху, зі своїми...
А якщо тільки пояс, без підтяжок, це ж хз що? А ****и як з усім оцим добром??
В общєм, *** його знає що робити, і проконсультуватися толком ні з ким - у нас тут такі ікспєрди по амуніції, що пздць.
Правда, переважна більшість народу взагалі нічим не переймається і носить що дали. Но, ***ть, я ненавиджу свою плитоноску і з нею точно щось треба вирішувати.
Придивляюся до чогось такого:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А ще сьогодні замовив собі рюкзак, такий:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Бо старий мій вже доживає останні дні