Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Один пацан спочатку служив контракт в АТО, а тепер строкову службу. Другий звільнився взагалі, з тероборони, бо в нього троє дітей і пішов зразу на контракт в інше місце, щоб не переводитися пів року. Третій з Херсона, каже там пропав військовий квиток сержанта замкомвзвода миротворця Югославії, то видали чистий рядового, тепер служить днювальним. Коротше прийшов час офігенних історій.

Другий звільнився взагалі, з тероборони, бо в нього троє дітей і пішов зразу на контракт в інше місце, щоб не переводитися пів року
Я так уходила з піхоти. Типу догляд за батьками. І одразу підписала в ссо. Від звільнення до призову, 2 тижні пройшло. Як би переводилися, то не менше 8 місяців пройшло би. А так ще і за всі відпустки отримала кошти. Правда за вещовку не брала, бо потрібен атестат був. Так шо так. Реальні охуїтельні історії)))

Я так уходила з піхоти. Типу догляд за батьками. І одразу підписала в ссо. Від звільнення до призову, 2 тижні пройшло. Як би переводилися, то не менше 8 місяців пройшло би. А так ще і за всі відпустки отримала кошти. Правда за вещовку не брала, бо потрібен атестат був. Так шо так. Реальні охуїтельні історії)))
У цього звільнення і в цей же день контракт.
Скільки ще історій попереду. Від чудо-організації ЗСУ.

в жизни всяко бывает
но шобы отслуживши контракт а потом попасть на срочную для меня это фантастика
Знаю чела у которого права категории Е, другие не открыты, думал пиндит, пока сам не увидел😂

Тю,щас вон пошли служить,и сразу можно офицером стать,без службы в армии и без учебы в вузе...Так шо,щас все возможно...

У нас голова СБУ був у званні старший лейтенант.

нет
когда к примеру летеха на полковниьей должности
или полкан на долдности летехи я такое реально встречал
эт не на войне а еще при кучме в зсу
У нынешнего верховного главнокомандующего какое звание?

вполне обыденная вещь
на должности может быть и рядовой
Рядовий ніяк не може. Може бути цивільний. Але не в СБУ. Тому колишньому телепродюсеру Баканову по шуріку присвоїли лейтенанта.

При совке все руководители территорий в случае войны автоматом становились командирами гарнизонов на этой территории. Главы районов, городов и областей. Автоматом, пока не будет иного указания. В зависимости от должности, автоматом присваивалось и звание. Глава района становился полковником, за других не знаю.
Знаю потому что когда служил в милиции, нам зачитывали совсекретный приказ о действиях на случай войны. Вся милиция автоматом переводилась на казарменное положение и входила в подчинение главы области.
Думается такой порядок и сейчас не поменялся. И у Зеленского есть воинское звание соответствующее его должности. Просто он не рисуется с генеральскими погонами. Люди не поймут.
Як можна так гнати.

Я никого не собираюсь переубеждать. Что знаю то и говорю.
Під час воєнного стану є військово-цивільна адміністрація. Ніхто ніяких військових звань там не отримує.

Тим більше як здрасьте серед ночі на тобі звання.Для цього вагома підстава має бути. Навіть хто понаотримував липових лейтенантів він тепер доводить що він там не просто штани протирає.

Снаряга:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Четырежды уклонист у нас верховный главнокомандующий. Цирк, зато по приколу
Он Президент, Верховный Главнокомандующий, миллионер, причём заработал своим талантом и умом, а не воровал, как порошенко со своим батей. А чего добился ты, сраная бухгалтерша?)))

Назад
Зверху Знизу