Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
та я видела эту тему.
просто не пойму. это правда, или как обычно хф шо то придумал сам себе
Well-99 ****ованський мєнт, воював проти народу Ічкерії на стороні федералів на якійто із чеченських, там і досвіду набрався. Пішов у педерації на мєнтовську чи військову пенсію, відповідно вік 45+ а можливо і 50+(все як ти любиш), на пенсії їбонувся мізками і вкис у Свідєтєлі Ієгови. Коріння його з Лозової помоєму, часто бував там до 24.02. Якщо в двух словах - це гаїшник із сєкти Свідків Ієгови, так собі суміш))) Доповідь закінчив.

Тут тему разгоняют про парня с Тернополя, которого мобилизировали и без подготовки отправили на Донбасс, где он через 4 дня и погиб.

Возможно такое!? :confused:

Тут тему разгоняют про парня с Тернополя, которого мобилизировали и без подготовки отправили на Донбасс, где он через 4 дня и погиб.

Возможно такое!? :confused:
Так любитель Беркута из Червонограда и разгоняет

Цей загиблий з Тернополя був місяць типа в учєбці. Але там було накшталт того, що у Entombed'а в першій, біля Дніпра - сиділи і ніхуя не робили.
Як мінімум цілий підрозділ таких самих. А якби добре готували, а він все одно загинув через 4 дні - типу так би було норм?

Як мінімум цілий підрозділ таких самих. А якби добре готували, а він все одно загинув через 4 дні - типу так би було норм?
Тут питання скоріше в тому, чим такі ненавчені можуть бути корисними на передовій. Загинути і проїбати позицію може кожен, але нахуя?

Сьогодні у мене днюха, 44.
Привітали на ранковому шикуванні, дали дозвіл з'їздити на 2-3 години за межі навчального полігону. Скоро подамся
С ДР! Всего наилучшего и скорейшей победы.

насколько я знаю нет.
сейчас военкомат-учебка-войска
без воса и доков с учебки не одна часть не возьмет. а военкомат не может доставить людей никуда кроме как в учебку.
это только первый месяц, в марте 22 могли так сделать. и то. потому что по идеи первая очередь резерва у них должна была быть сформирована из тех кто служил 14-15 год. но конечно как обычно все перееблось и поехали все подряд, даже те кто никогда не держал оружия в руках.
поэтому сейчас строжайший запрет на такое.
другое дело в какую учебку он попал и что они там делали.
родственников понять можно. погиб их близкий человек. поэтому они хотят найти якобы виновного. им типа так легче.
но если его не отправили на специфическое задание, а он просто погиб под артобстрелом.
то даже не знаю кто в таком может быть виноват. ну кроме ****и.

Сьогодні у мене днюха, 44.
Привітали на ранковому шикуванні, дали дозвіл з'їздити на 2-3 години за межі навчального полігону. Скоро подамся
З днем народження!!!
44- маладой ішшо))) :)

Назад
Зверху Знизу