Не перестаю ахуївати з доблєстних *****-побратимів))
Сьогодні мені мали передати бензопилу, котру я залишив своїм банщікам в попередньому наметовому містечку. Хлопці її розібрали, запакували в заводську коробку, замотали скотчем, прикріпили стікер з моїм ПІБ і телефоном. Окремо в відро поклали мастила та баклажку з паливом. Зателефонували, сказали що офіцер виїхав в нашому напрямку, як і де мене знайти йому розповіли, номер телефону нагадали. Я став чекати...
Звісно, все пішло не так))
Той чорт-лєйтьоха тупо віддав її якимсь абсолютно лєвим тіпам з іншої роти, тіпи взагалі не стали заморачуватися з передачею її мені. Коли у нас закінчилися заняття, я взявся за пошуки. Знайшов хз де в іншій палатці, коробка порізана, аксесуари розкидані, ті їбані ****** на тупому вже встигли зібрати її, заправити моїм же бензом, напиляти собі дров, і ***** їм було на все інше. Навіть відро встигли зачепити на свої хоз. потреби.
***ть, я горлав і крив їх ***ми як навіжений, ладен був тією пилкою їх розпиляти к єбєням)))
Якби не їхній інструктор, що там виявився присутній, хз чим би воно закінчилося. А так - він припинив конфлікт, мене спровадив, пообіцяв ****юлєй їм виписати особисто...
Кончені їбучі ****і, ***ть!