Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Пока не будет устойчивого тепла, не вздумайте туда воду лить. До апреля, короче.
Иначе придётся самому потом все краны покупать, как минимум.
Так я всім і відповідаю: працювати воно буде після єврейської пасхи ;)

Ні, не видали. І взагалі не зрозуміло, чи видадуть.
У таборі є стаціонарна помивочна, але її треба ще доводити до ладу, робити водовідведення, заправляти чималими об'ємами води, дровами. Та й для експлуатації в зимовий період вона, вважай, непридатна.
Переглянути вкладення 13221881 Переглянути вкладення 13221883
Ещё и как придатна. У нас такая система была. Только "кабинку" мы строили сами - из широкой толстой доски. Дровами топишь - и через часа полтора первые идут мыться.

Ещё и как придатна. У нас такая система была. Только "кабинку" мы строили сами - из широкой толстой доски. Дровами топишь - и через часа полтора первые идут мыться.
А як боролися з загрозою розмерзання?
Кабінка над ямою була, чи копали рівчак для стоків?

А як боролися з загрозою розмерзання?
Кабінка над ямою була, чи копали рівчак для стоків?
Дай вгадаю - проста використовували всю воду, і останій - матюкався, бо йому не вистачило. Зазвичай, після цього там ні що не замерзне, бо нема чому.

Дай вгадаю - проста використовували всю воду, і останій - матюкався, бо йому не вистачило. Зазвичай, після цього там ні що не замерзне, бо нема чому.
Одразу видно ділєтанта(
Там ще залишкової води дохуя, і якщо її не злити, ***** системі

И мне тоже😁 А шо, есть какие-то пропозиции?))
у меня нет, у hr ов мвс были недавно, наверное там тоже баня нужна.

Касательно воды, млять, пару лет назад торговались списанные или спизженные армейские бурильные установки на базе толи зила то ли еще чего то. Неужели не осталось *****? В наших широтах 20-40 метров уже вода, как минимум техническая. 1-2 дня.

Одразу видно ділєтанта(
Там ще залишкової води дохуя, і якщо її не злити, ***** системі
Или на медленное горение перевести, предваритально закинув дров, амна соед день снова в работу

Касательно воды, млять, пару лет назад торговались списанные или спизженные армейские бурильные установки на базе толи зила то ли еще чего то.
Пробурить шоб фонтан бив із землі і поїде? Чи може потім труби треба, інше обладнання? Якшо да, то це за гроші "пожертвуйте ЗСУ".

Пробурить шоб фонтан бив із землі і поїде? Чи може потім труби треба, інше обладнання? Якшо да, то це за гроші "пожертвуйте ЗСУ".
Не тупи, 40 метров обсадной трубы + 40 метров шланга + насос малыш = до 50 000 грн, ***ня в сравнении с бутылированной водой или 1.5 литра на человека. Еще и соседням подразделениям нальете.

Не тупи, 40 метров обсадной трубы + 40 метров шланга + насос малыш = до 50 000 грн, ***ня в сравнении с бутылированной водой или 1.5 литра на человека. Еще и соседням подразделениям нальете.
Ти мені так розказуєш, ніби я там старшина роти і сижу туплю, а справ то всього бурову установку знайти і 50 000 грн. Це нічого шо через пару тижнів усі звалять звідти і ягбе ця скважина ні до чого.

Ти мені так розказуєш, ніби я там старшина роти і сижу туплю, а справ то всього бурову установку знайти і 50 000 грн. Це нічого шо через пару тижнів усі звалять звідти і ягбе ця скважина ні до чого.

Знайты? Они там были в составе, возможно инженерных частей.

Насос можно забрать с собой, шланги и кабель тоже. Останется в земле трубы на 2-3 тысячи грн. Но ты ж самый умный видимо.

Знайты? Они там были в составе, возможно инженерных частей.

Насос можно забрать с собой, шланги и кабель тоже. Останется в земле трубы на 2-3 тысячи грн. Но ты ж самый умный видимо.
Самий умний якраз ти. :D Вот готовий старшина роти якраз. Будеш насосами цими всіми займатися, буровими, трубами.

Назад
Зверху Знизу