Статус: Офлайн
Повідом.: 4328
Повідом.: 4328
Не спрашивал как, но в палаточном в лесу для двш скважину пробили
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не спрашивал как, но в палаточном в лесу для двш скважину пробили
И на зилах, и на мазах и на камазах, и на уазахВроде на газ-66 были
Ох ты ж тупой жлоб.Після переїзду знов може не бути води. Знов бурити треба буде.
На скорых помощях нэмаМиша, все куйня где про скорые помощи?
Я йому пояснюю десять раз, нічого не доходить. Вот хто тупий? Мобілізуйся і бури хоть з ранку до ночі.Ох ты ж тупой жлоб.
В кои-то веки я с тобой согласенЯ йому пояснюю десять раз, нічого не доходить. Вот хто тупий? Мобілізуйся і бури хоть з ранку до ночі.
він же в учебці, там і баня "учєбна")) само собой в учєбній бані води і не повинно бутиШото я ниче не пойму, так а шо за баня без воды?
Или ты в учебке ещё?
О как выходит. Вообще хрень какая-то написана, т.е. 100 то это норм и крепкий тыл пипец , " идём защищать семьи", "почетная обязанность каждого", а нет 100, то ну ***** и не так уж и надо получается.Ми прийшли в армію, щоб захистити свої сім'ї. Ми знали, що якщо десь нас накриє градом чи ТОСом, то сім'я отримає достатньо коштів, щоб навчити дітей, заново влаштувати життя вдові і батькам. Це давало впевненість і відчуття захищеності свого тилу. А тепер що? Кому будуть потрібні твої діти? Держава подбає? Хєр там. Я вже бачу як вона дбає. Моя стройова вже другий місяць не може народити примітивну довідку про мою участь у складі сил і засобів, що стримують агресію рф. Це щоб дали знижки на навчання/харчування в школі моїм дітям. Неофіційно кажуть, якщо маєте якість зв'язки в ппд — звертайтесь напряму. Вони подбають про мою сім'ю? Чи це зробить сам Верховний Головнокомандувач?
Вже 5 з 20 солдатів у мене готуть документи на звільнення. Вони мають право по закону — троє і більше дітей, дружина чи батьки мають групу інвалідності тощо. Маючи 100 тисяч в місяць і гарантію виплат в разі смерті вони служили. Тепер — хєр там. Так і кажуть: нічого особистого. А ще п'ятеро збирають папери для звільнення. Не знаю чи достатньо у них підстав, але вони вже вострять лижі.
Я бачив в армії різні настрої. Страх, відчай, злість, зосередженість, вмотивованість і впевненість. Але ніколи не бачив апатії - як зараз. Солдати питають мене — якщо країні на мене наплювати, то чому мені в свою чергу не має бути похєр на державу? Звісно, вони використовують інші фразеологічні звороти - але суть лишається та сама.
Интересно написано.
А як ти думав воно працює? Або з під палки, або за пряники. Більше варіантів нема.О как выходит. Вообще хрень какая-то написана, т.е. 100 то это норм и крепкий тыл пипец , " идём защищать семьи", "почетная обязанность каждого", а нет 100, то ну ***** и не так уж и надо получается.
Т.е. по тексту выходит всё бабки, а не за страну, землю и прочие пафос, а как только урезали добавку так и ***** страна ничего не обязаны. Двойные стандарты такие .
Так отож.А як ти думав воно працює? Або з під палки, або за пряники. Більше варіантів нема.
Не, яму для туалета копали. А для "бани" рыли систему стока воды. Плюс подняли дощатый пол на см 15. Босиком зимой, как натопят, было ходить комфортно.А як боролися з загрозою розмерзання?
Кабінка над ямою була, чи копали рівчак для стоків?
кто хочет - тот ищет возможности. кто не хочет - причины.Не спрашивал как, но в палаточном в лесу для двш скважину пробили
получается что и ты тупой жлоб, если считаешь бурение неартезиаанской скважины делом сложным и затратным, потеря до 100 долларов при переезде. + вся техника уже была в частях.В кои-то веки я с тобой согласен
Я не всьому контексті, прочитав перших сторінок 3 і ваш пост, люди різні, комусь там весело і нормально, бо максимум чого він досяг у мирному житті - це заробітки у польші, а хтось намагається зробити собі побут не гірше ніж вдома, бо не звик до такого.Я ваще читаю и ..честно говоря в легком вхуе. Скока там народу? 20, 50 человек? Всем по кайфу ходить засраными? Ебушки-воробушки, куча здоровых мужиков и "как же сделать слив?" И "где воду брать??" Человеку помыться надо 10 литров воды. А если сильно захотеть то 6. Какие к херам скважины? тс не может подвоз воды организовать и яму для воды вырыть, а вы скважины. Я когда помыться хотелось, пару баклах с водой за 2 км в гору аж бегом носил. А када заебало носить нашел водовозку дал косарь и мне 5 кубов в бак налили. Короче да. Тс - очень хуевый кризис-менеджер.
Яєбу які ви умні))Какие к херам скважины? тс не может подвоз воды организовать и яму для воды вырыть, а вы скважины. Я когда помыться хотелось, пару баклах с водой за 2 км в гору аж бегом носил. А када заебало носить нашел водовозку дал косарь и мне 5 кубов в бак налили. Короче да. Тс - очень хуевый кризис-менеджер.
Так повний спектр, і свої, і по допомозі імпортні, і волонтерські, хто на шо гаразд.Кто подскажет, какие бронежилеты используют ВСУ?
Ну вы же понимаете, что с дивана рассуждать легче?Яєбу які ви умні))
Народу - один мєх.бат. До найближчої цивілізації трохи менше 10 км. У мене власного авто немає, у найближчих знайомих теж. Зрідка вдається комусь "упасти на хвіст" та щось привезти. Але воду десятками та сотнями літрів - ні(.
Риття скважини - питання явно не в моїй компетенції, простого солдата, який нічого не вирішує. І ціна питання зависока - я та мій підрозділ не вивеземо. Техніки немає взагалі ніякої, крім вантажівок для перевозки людей та приватного транспорту. Роти та окремі підрозділи, їх командування, комбат і його зами щодо води і в *** не дують. Нарід більше відсутністю старлінка переймається
Замкомбата жалівся що навіть по 100 грн на потреби ВЧ лише декілька десятків людей скинулося (я також), інші ні, мотивуючи "немає грошей і ***** нада..!"
Так, вухатий, я максимально ***овий кризовий менеджер. Навіть більше - взагалі ним не являюся.
Можеш краще? Знаєш як? Вступай до наших лав, фахівець))
не закипай ти так, малий, ну не повезло тобі зара з командором значить наступного разу повезе) По сабжу - нічого нового ти не доповів, це ж учєбка де нічого нікому і ***** не надо ще й командири у вас люблять окуня включати як я розумію)) Після учебки коли попадеш в підрозділ повинно бути трохи легше, "но єто нє точно")) З.И. якшоколи будеш далі у підрозділ двигати забирай бензопилку з собою, а всіх хто буде пропунувати лишити її в учєбці посилай ***** незалежно від посади і звання.Яєбу які ви умні))
Народу - один мєх.бат. До найближчої цивілізації трохи менше 10 км. У мене власного авто немає, у найближчих знайомих теж. Зрідка вдається комусь "упасти на хвіст" та щось привезти. Але воду десятками та сотнями літрів - ні(.
Риття скважини - питання явно не в моїй компетенції, простого солдата, який нічого не вирішує. І ціна питання зависока - я та мій підрозділ не вивеземо. Техніки немає взагалі ніякої, крім вантажівок для перевозки людей та приватного транспорту. Роти та окремі підрозділи, їх командування, комбат і його зами щодо води і в *** не дують. Нарід більше відсутністю старлінка переймається
Замкомбата жалівся що навіть по 100 грн на потреби ВЧ лише декілька десятків людей скинулося (я також), інші ні, мотивуючи "немає грошей і ***** нада..!"