Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Жерти значить треба менше.
Та при чем тут это?Я для своих 190 см выгляжу худышкой со своими 100 кг.Я про то,что в молодости съедал тонну и хоть бы шо.А после полтинника вроде и не ешь ничего,а вес может прибавляться.Так это в движении постоянно.А если б на диване лежал,то вообще ****ец бы был

Мы руки помыть неделями не можем, яйца слиплись *****, спим по пол часа урывками между боями
А им выходной
Оце і ми відсьогодні в максимально дикунському лісовому наметовому містечку The last boyscout сичуємо, тільки в тилу

Переглянути вкладення 13221407

Да там чорт ногу зломить навіть з роз' ясненнями. Якось по бойовій роботі. Це типу є збиття - є премія. А то шо люди серед ночі підриваються по тривозі, це не бойова робота.
"не болтайте ерундой" в ППО там все прозоро, ті хто в ППД - гола ЗП, ті хто в місцях виконання бойових завдань - як було так і є.

Нічого не зрозуміло. Вони самі не знають зіб'ють вони шось чи ні.
якщо ти думаш що ППО це типу сидить весь полк в казармі і чекає поки об"являть по тєлєграму тревогу, а як тіки тревогу об"явили то зразу всі хватають калашмати і біжать на плац гуртом в небо стріляти то я хочу тебе трішки розчарувати, там усе геть не так)

Коротше розмови ні про що. ППО десять різних видів, у яких завгодно регіонах, на яких завгодно лініях. Про шо ти там рішив розказати невідомо. В любому випадку одні домисли, ти теж не знаєш які будуть виплати.
ти правий, якшо ти путаш ППД із "збітієм" а ППО з місцями виконання бойових завдань, то про про шо можно далі балакати? про "лінії" в ППО так це взагалі був епікфейл)))

Останнє редагування:
До чого важко стало на ХФ. Потім розкажу, коли все закінчиться. Поки що будь розумником.
Та мені твої «секрети» геть зовсім не тре, ні зараз ні потім…Поки що можеш переключитись з «експерта начфіна» в «експерта сейсмолога» наприклад.

людині без досвіду потрібен амий базовий набір накшталт
ну в учебке или тыловых частях.должен быть выходной от занятий и службы?
так. На шикуванні вам мають довести розклад та розпорядок дня. Як правило то субота до обіда та неділя вихідний

***, какой ***** выходной ?
Война
Вы там расслабились я смотрю нихуево
Мы руки помыть неделями не можем, яйца слиплись *****, спим по пол часа урывками между боями
А им выходной
чтоб яйца не слипались, их нужно протирать влажнімі салфеткамі

чтоб спать лучше, пейте барбовал. Ибо между боями тоже *** уснешь, нервная система на взводе

вам мають довести розклад та розпорядок дня. Як правило то субота до обіда та неділя вихідний
Допоки ми на полігоні, ніяких вихідних і нікому ніхуя.
І сичувати нам тут не менше місяця. А може і до двох..

Назад
Зверху Знизу