А кого це, вибач, їбе?С возрастом уже обмен веществ не тот в организме![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А кого це, вибач, їбе?С возрастом уже обмен веществ не тот в организме![]()
То есть ты с этим не согласен?А кого це, вибач, їбе?
А це теж нікого не їбе. Он бачиш, тітка зверху вже пузєнь надірвала.То есть ты с этим не согласен?
Ну я не проти,якщо тітка зверху,але нехай тебе це не їбеА це теж нікого не їбе. Он бачиш, тітка зверху вже пузєнь надірвала.
Та при чем тут это?Я для своих 190 см выгляжу худышкой со своими 100 кг.Я про то,что в молодости съедал тонну и хоть бы шо.А после полтинника вроде и не ешь ничего,а вес может прибавляться.Так это в движении постоянно.А если б на диване лежал,то вообще ****ец бы былЖерти значить треба менше.
Оце і ми відсьогодні в максимально дикунському лісовому наметовому містечку The last boyscout сичуємо, тільки в тилуМы руки помыть неделями не можем, яйца слиплись *****, спим по пол часа урывками между боями
А им выходной
"не болтайте ерундой" в ППО там все прозоро, ті хто в ППД - гола ЗП, ті хто в місцях виконання бойових завдань - як було так і є.Да там чорт ногу зломить навіть з роз' ясненнями. Якось по бойовій роботі. Це типу є збиття - є премія. А то шо люди серед ночі підриваються по тривозі, це не бойова робота.
якщо ти думаш що ППО це типу сидить весь полк в казармі і чекає поки об"являть по тєлєграму тревогу, а як тіки тревогу об"явили то зразу всі хватають калашмати і біжать на плац гуртом в небо стріляти то я хочу тебе трішки розчарувати, там усе геть не так)Нічого не зрозуміло. Вони самі не знають зіб'ють вони шось чи ні.
може заплатят і на ппд? ну брки зроблять наприклад.ті хто в ППД - гола ЗП
ти правий, якшо ти путаш ППД із "збітієм" а ППО з місцями виконання бойових завдань, то про про шо можно далі балакати? про "лінії" в ППО так це взагалі був епікфейл)))Коротше розмови ні про що. ППО десять різних видів, у яких завгодно регіонах, на яких завгодно лініях. Про шо ти там рішив розказати невідомо. В любому випадку одні домисли, ти теж не знаєш які будуть виплати.
Та мені твої «секрети» геть зовсім не тре, ні зараз ні потім…Поки що можеш переключитись з «експерта начфіна» в «експерта сейсмолога» наприклад.До чого важко стало на ХФ. Потім розкажу, коли все закінчиться. Поки що будь розумником.
То шо, ты?😁нашо ви ото тут про якесь бабло
ось шо я знайшла на компі у себе, повеселітся
Переглянути вкладення 13221427
Я звісно не спец, але хіба її повинно так кидати після пострілу??повеселітся
так. На шикуванні вам мають довести розклад та розпорядок дня. Як правило то субота до обіда та неділя вихіднийну в учебке или тыловых частях.должен быть выходной от занятий и службы?
чтоб яйца не слипались, их нужно протирать влажнімі салфеткамі***, какой ***** выходной ?
Война
Вы там расслабились я смотрю нихуево
Мы руки помыть неделями не можем, яйца слиплись *****, спим по пол часа урывками между боями
А им выходной
Допоки ми на полігоні, ніяких вихідних і нікому ніхуя.вам мають довести розклад та розпорядок дня. Як правило то субота до обіда та неділя вихідний
ти про шо?У кого то шото висит😁
Про расстёгнутый броник видимо😁ти про шо?![]()