Статус: Офлайн
Повідом.: 29461
Повідом.: 29461
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
карту монобанка,на мобильный телефон,при наличии комплекта документов,типа паспотра,кода,можно оформить за пол часа,при наличии интернета конечноНомер і адреса найближчого до нас відділення НП добре всім відомі, народ отримує і відправляє. Не бачу проблеми. Так, мобіків не відпускають без супроводу офіцерів, але контрактники вільно ганяють, через них все можна вирішити.
Ще одне: виявилося що величезна купа довбнів не мають зарплатних карток, взагалі ніяких. Тепер мають клопіт як їх отримати. Хз яким треба бути довбоящєром у 2023, щоб не мати банківського рахунку, але ось так))
Отже, хто буде призиватися, дуже раджу загдалегідь оформити. ПриватБанк, бажано
А что прям все под бахмутом? Возможно ж и наоборот, с хоздвора или с бани в Бахмут или не?а что он может мобику сделать?
отправить на хоздвор дрова рубить? или с Бахмута в тюряжку?![]()
Державні банкові установи. Ощад, Приват і т.д.карту монобанка,на мобильный телефон,при наличии комплекта документов,типа паспотра,кода,можно оформить за пол часа,при наличии интернета конечно
ну дак прынца можно всю жизнь ждать,а мужик он каждый день нужен (с) )))Откуда знаешь?![]()
бачивОткуда знаешь?![]()
Обычно для этого нужно из одного подразделение в другое перевести, а это уже отдельная головная боль.А что прям все под бахмутом? Возможно ж и наоборот, с хоздвора или с бани в Бахмут или не?
Звісно що так. Але це мусить бути картка для виплат. В моно це "біла" картка. В додатку віртуальна робиться миттєво, а от пластик вже коштуватиме 100 грнкарту монобанка,на мобильный телефон,при наличии комплекта документов,типа паспотра,кода,можно оформить за пол часа,при наличии интернета конечно
Храбрости мне не занимать!Там самое главное , самому не просраться
Все вроде в привате оформляют для выплат.Звісно що так. Але це мусить бути картка для виплат. В моно це "біла" картка. В додатку віртуальна робиться миттєво, а от пластик вже коштуватиме 100 грн
Чи виплачують ЗСУ на ці картки, я не знаю
Коллегам,когда были на осмотре в ТЦК,говорили,что у кого есть вышка (от бакалавра),Близкий казав, що серед них запитували, хто хоче бути офіцерами. Четверо погодились, контрак на 5 років і учебках в Одесі на 4 місяці.
Він залишився)) не захотів на контракт
!?!на осмотре
Тю. Такий же взвод спеціалістів тобі вручать і будеш ними командувати поки не навчишся.Так я не соображаю толком ниче, а буду лейтенантом. Нахера нужен такой "специалист" там?😁
Да все те саме насправді - не підписати відпустку, зняти премію.а что он может мобику сделать?![]()
відділення персоналу. туди же стройова. туди же мобілізаційний відділ.Персонал это кто такие?
Чем же они тя так допекли?
ніхто не казав шо так будеНу так добровольно туда пошли? Сами приняли решение?
Медкомиссию по другому не назвать,больше формальность.!?!
Они что на выставке или в поликлинике
нє. краще вже подождатьну дак прынца можно всю жизнь ждать,а мужик он каждый день нужен (с) )))