Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Номер і адреса найближчого до нас відділення НП добре всім відомі, народ отримує і відправляє. Не бачу проблеми. Так, мобіків не відпускають без супроводу офіцерів, але контрактники вільно ганяють, через них все можна вирішити.

Ще одне: виявилося що величезна купа довбнів не мають зарплатних карток, взагалі ніяких. Тепер мають клопіт як їх отримати. Хз яким треба бути довбоящєром у 2023, щоб не мати банківського рахунку, але ось так))
Отже, хто буде призиватися, дуже раджу загдалегідь оформити. ПриватБанк, бажано
карту монобанка,на мобильный телефон,при наличии комплекта документов,типа паспотра,кода,можно оформить за пол часа,при наличии интернета конечно

а что он может мобику сделать? :D
отправить на хоздвор дрова рубить? или с Бахмута в тюряжку? :D
А что прям все под бахмутом? Возможно ж и наоборот, с хоздвора или с бани в Бахмут или не?

карту монобанка,на мобильный телефон,при наличии комплекта документов,типа паспотра,кода,можно оформить за пол часа,при наличии интернета конечно
Державні банкові установи. Ощад, Приват і т.д.

А что прям все под бахмутом? Возможно ж и наоборот, с хоздвора или с бани в Бахмут или не?
Обычно для этого нужно из одного подразделение в другое перевести, а это уже отдельная головная боль.

Звісно що так. Але це мусить бути картка для виплат. В моно це "біла" картка. В додатку віртуальна робиться миттєво, а от пластик вже коштуватиме 100 грн
Чи виплачують ЗСУ на ці картки, я не знаю

Я от шо ещё думаю, этож если меня, лейтенанта 😎, вдруг мобилизуют, это меня шо, сразу на руководящую командирскую должность поставят?
Хоть опыта в военном командовании у меня и нет, но есть стойкая чуечка, что под моим руководством, моё подразделение дало бы русне просрацца по полной программе🤔

Там самое главное , самому не просраться

Звісно що так. Але це мусить бути картка для виплат. В моно це "біла" картка. В додатку віртуальна робиться миттєво, а от пластик вже коштуватиме 100 грн
Чи виплачують ЗСУ на ці картки, я не знаю
Все вроде в привате оформляют для выплат.

Близкий казав, що серед них запитували, хто хоче бути офіцерами. Четверо погодились, контрак на 5 років і учебках в Одесі на 4 місяці.
Він залишився)) не захотів на контракт
Коллегам,когда были на осмотре в ТЦК,говорили,что у кого есть вышка (от бакалавра),
могут мобилизировать на офицеркую должность,предварительно отправив в учебку.
Причем не служивших людей,если конечно работник ТЦК не блефовал...

Так я не соображаю толком ниче, а буду лейтенантом. Нахера нужен такой "специалист" там?😁
Тю. Такий же взвод спеціалістів тобі вручать і будеш ними командувати поки не навчишся.

Персонал это кто такие?
Чем же они тя так допекли?
відділення персоналу. туди же стройова. туди же мобілізаційний відділ.
це зло в абсолютному вигляді :D
процентів 80 проблем, то через них.
пройбані особові справи, люди не на своїх місцях не за восами, не за потребами, не по влк. пройбані відпустки. пройобані доплати, зп і тд, пройобані розслідування, не правильні штатки, не поставлені вчасно на посади, перелік нескінченний.
їх напевно відбирають по особливим прикметам, а потім ше вчать диверсійній роботі.
як правильно поставити каву на рапорти, як проїбати бумажки між двома сусідніми столами. як правильно похерети все шо було зроблено іншими посадовими особами.
якось так.
надіюсь зрозуміло написала :D
Ну так добровольно туда пошли? Сами приняли решение?
ніхто не казав шо так буде :D
наїбали.

!?!

Они что на выставке или в поликлинике
Медкомиссию по другому не назвать,больше формальность.
За свои болячки,нужно будет самому побороться и принести кучу бумажек для
подтверждения своих слов.Причем если последние 5 лет,ты не был на обследовании,по той проблеме,по которой тебя комиссовали или по которой ты "косишь" - сразу говорят,
что она тебя не беспокоит и ты исцелился.

Назад
Зверху Знизу