Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Сьогодні остаточно розподіляли посади.
Мене призначили водієм не водовозки, але пересувної бані. З двома дизелістами і оператором
А мого знайомого відправили на курси сержантів

И кто вам доктор .
Та просто щоб нормально прогрілися дальні кути, ті, що біля буржуйки будуть змушені ахуївати від спеки, а вони це не дуже люблять.
Мені нормально, сплю на ліжку в спальнику, одягнувши термуху.

Это Украина, и лук с чесноком есть в каждом дворе. Водовозка поехала за водой, и в любом дворе купили и лука и чеснока. За спирт, деньги или тушенку.
Знову спирт якийсь. Це шо тобі, Чечня 94 рік.

А баня на газони ?

Командир бані це відповідальна посада.
Ти уявляєш який план помивки особового складу?
Та я вже здогадався що нудно не буде;)
Ніхуя ще не знаю, але маю ентузіазм та натхнення вивезти цю тему.
Впевнений, що здібностей, знань та досвіду вистачить.

У нас так командира части положили ****** в грязь.Решил выебнутся и проверить пост.Часовой тормозул его,пальнул в воздух.Так и лежал тот до тех пора,пока начкар не приехал.По итогу часовому дали отпуск.За бдительность:)
Враження, що у кожній частині був такий випадок, бо цю байку чув, мабуть від сотні різних людей

Не покупайте ничего во дворах с рук
Много ублюдков. Особенно пенсов. Улыбается тебе, а потом травит. Или сливают *****ам
Не нагнетай , мои родаки хлопцям консервацию просто так отдавали, какой назуй травить. И ещё старые чугунки - в них в разы быстрее еда готовится . И дрова . И денег с пацанов не брали. После оккупации Бурлуцкий р-н. Да , оба пенса.

Назад
Зверху Знизу