Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Міг би одразу і написати які препарати вітамінів,щоб люди на пошук час не витрачали:)
Не, ну вам все на блюдечку прямо.
Мультивітаміни-мінерали все в одному.
На смак і ціну які захочеш.

Міг би одразу і написати які препарати вітамінів,щоб люди на пошук час не витрачали:)
З універсальних - таблетки вітаміну С 500 мг. Їсти, коли буде відчуватися нестача (запалення, в основному в ротовій порожнині).
Можна також ревіт/ундевіт, щоб не нашкодити. Або інші мультивітаміни в статусі харчової добавки.

Не, ну вам все на блюдечку прямо.
Мультивітаміни-мінерали все в одному.
На смак і ціну які захочеш.
Ну это ж не сильно тяжело сразу написать там типа ревит-ундевит.А так еще время терять на поиск.Он выше ж писали.Нужен фонарь.Сразу же пример.Нужны часы.Сразу пример.Просто кто-то может и не знает,что это такое.А так спасибо:)

З універсальних - таблетки вітаміну С 500 мг. Їсти, коли буде відчуватися нестача (запалення, в основному в ротовій порожнині).
Можна також ревіт/ундевіт, щоб не нашкодити. Або інші мультивітаміни в статусі харчової добавки.
Дякую

Хто не байдужий до свого здоров'я раджу брати з собою препарати вітамінів. Харчування може бути діаметрально протилежне, як дуже погане, так дуже хороше, але якщо і достатнє, то взагалі не факт що корисне і збалансоване.
Але більшість скаржиться на воду, її якість, або відсутність

Хто не байдужий до свого здоров'я раджу брати з собою препарати вітамінів
Нам сьогодні по зубчику часнику давали під обід :)
більшість скаржиться на воду, її якість, або відсутність
З водою реально ***** (
Постійний нєхват, технічної і питної.

А пожерти то нормально дають?
Особисто мене якість і кількість їдла за рахунок платників податків влаштовує. Плюс є що під'їсти з власних запасів та групових закупів.
Але магазини і НП далеченько ((
Абрамс чы челенджер учите ?
Нє чітайтє на ночь савєтскіх газєт))

Особисто мене якість і кількість їдла за рахунок платників податків влаштовує. Плюс є що під'їсти з власних запасів та групових закупів.
Особисті закупки не враховуєм. Тільки що дають.

Нє чітайтє на ночь савєтскіх газєт))
А серьезно, тебя по ВУСу взяли или ты не был в армии до этого?

Назад
Зверху Знизу