Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В Статуті внутрішньої служби Збройних Сил України ніяких "таваріщів" немаА якшо він буде в іншій частині, де "таваріщі" досі.
Начальники й старші за військовим званням військовослужбовці у питаннях служби до підлеглих і молодших звертаються за військовим званням і прізвищем або тільки за званням, додаючи в останньому випадку перед званням слово "пане (пані)". Наприклад: "Солдат Черняк", "Пане (пані) солдат"; "Сержанте Мішин", "Пане (пані) сержанте"; "Лейтенанте Малишенко", "Пане (пані) лейтенанте".
Звичайно нема. А в реальності ще не рідкість.В Статуті внутрішньої служби Збройних Сил України ніяких "таваріщів" нема![]()
Всьо нормально, назад не поїду - взяли.Вирушили!?
Сначала учебка?Всьо нормально, назад не поїду - взяли.
Подробиці будуть!?)Всьо нормально, назад не поїду - взяли.
Всех забрали?Всьо нормально, назад не поїду - взяли.
Ні, не всіх.Всех забрали?
В лічку мені напишиТа питаю, бо з Вами мій знайомій, їздив шось з ним звязку немає .
вам внучков на коленках качать.Аааа, и еще - после победы все телочки будут наши!!!
Повторював і повторювати буду: після 40 великий **** тільки починаєтьсявам внучков на коленках качать.
а вы про телочек![]()
та я видела.Повторював і повторювати буду: після 40 великий **** тільки починається![]()
можешь и попросить конечноТак что попрошу!!!!!!
у меня херовая слава по бригадеЯ вообще не понимаю как ты выживашь в бригаде
а мне как раз месяц назад капитана даликапитана
нельзя какать там где обедаешьКороче попала ты
Я ж не срочник - брейся готовься
А психопаток и социопаток я люблю - я типа челентано, укрощать строптивых аж горит!)
зсу малюсенький организм.Дык у нас вообще повара разные
Да и сральники тоже)
не. я просто за тебя переживаю.А ты крепкий орешек