Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
"Друже підполковник", шось важко уявити. А якшо він буде в іншій частині, де "таваріщі" досі.

А якшо він буде в іншій частині, де "таваріщі" досі.
В Статуті внутрішньої служби Збройних Сил України ніяких "таваріщів" нема:незнаю:
Начальники й старші за військовим званням військовослужбовці у питаннях служби до підлеглих і молодших звертаються за військовим званням і прізвищем або тільки за званням, додаючи в останньому випадку перед званням слово "пане (пані)". Наприклад: "Солдат Черняк", "Пане (пані) солдат"; "Сержанте Мішин", "Пане (пані) сержанте"; "Лейтенанте Малишенко", "Пане (пані) лейтенанте".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

"Двохсотих" і "трьохсотих" думаю теж нема, чистий совок.

Та питаю, бо з Вами мій знайомій, їздив шось з ним звязку немає .

Добралися, розташувалися. Не курорт, звісно, але й не лютий пздць, за першими враженнями. Достатньо тепло.
Обмундирування не видали. Народ тут ще з минулого тижня у власних лахах розсікає.

Темно ***** - без фонаріка взагалі було б пораженіє

Айвенго і ганчубасу дякую за поради і підказки - деякі з них вже згодилися, одразу))

Останнє редагування:
Повторював і повторювати буду: після 40 великий **** тільки починається:)
та я видела.
жах.
дедушки и бабушки создают полевые семьи :D ППЖ и ППМ
один дедок носил мне пирожки. на что расчитывал не понятно конечно :D:незнаю::збентежений:

Я вообще не понимаю как ты выживашь в бригаде
у меня херовая слава по бригаде :D психопатка и социопатка. жратву закидывать через прутья клетки. без особой надобности не выпускать :D
а мне как раз месяц назад капитана дали :збентежений:

Короче попала ты
Я ж не срочник - брейся готовься
А психопаток и социопаток я люблю - я типа челентано, укрощать строптивых аж горит!)
нельзя какать там где обедаешь :D
это не правильно)

Назад
Зверху Знизу