Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Оновив стартпост - додав власний перелік того, що зібрав.
Налєтай, крітікани))
Нарешті!
Дякую.

Бо тут вже по ділу майже не пишуть, зараз пішли діагнози фізичні та психологічні ставити

Нитку разных цветов (подшить вещи, после стирки что бы свои в куче узнать) с иголкой. Та и вообще нужно обязательно
Це також взяв, зараз доповню список.
Гумові тапки теж.
Сало поки що в морозилці чекає свого часу, але я його не забуду ;)

Молоток і бензопилу бери обов'язково.

Для любой непонятной ситуации у солдата есть фляжка со спиртом. И нервы успокоить, и рану обработать, и костер разжечь.
Вам уже рассказали, что вторая мировая война закончена!?

Или же вы по ту сторону баррикад и до сих пор по скрижалям "деды воевали"!?)

Останнє редагування:
Молоток і бензопилу бери обов'язково.
Дякую за пораду, але поки що утримаюся.

Судячи з власних спостережень за звезеними з воєнкоматів на відбор до учєбки, не схоже що народ взагалі так сильно переймалася зборами, як я. Так, були окремі хлопаки з солідними баулами, хтось і карємат тягнув.
Але у переважної більшості були при собі рюкзаки або сумки таких скромних розмірів, що туди хіба що зовсім мінімальний мінімум речей міг влізти. Хтось взагалі з пакетами АТБ був, або якимось вузликами. Не всі були з їжею - я та інші ділилися з ними своєю. Хтось ще на виїзді з Харкова просив дати йому павербанк...

Судячи з власних спостережень за звезеними з воєнкоматів на відбор до учєбки, не схоже що народ взагалі так сильно переймалася зборами, як я. Так, були окремі хлопаки з солідними баулами, хтось і карємат тягнув.
Але у переважної більшості були при собі рюкзаки або сумки таких скромних розмірів, що туди хіба що зовсім мінімальний мінімум речей міг влізти. Хтось взагалі з пакетами АТБ був, або якимось вузликами. Не всі були з їжею - я та інші ділилися з ними своєю. Хтось ще на виїзді з Харкова просив дати йому павербанк...
Різні життєві обставини, різні фінансові ресурси.
Близькому зараз в тц надсилаємо, стараємось надсилати х2, бо є хлопче у якому нікому прислати.

Так каремат і павербанк якраз треба.

Та реально потужно!
Зайшов. Перший - лікар. Глянув мовчки мої мед. доки, де про слух і гіпертонію 1 ст, почмокав, покряхтів, запитав які ліки від гіпертонії я приймаю. Кажу: взагалі ніякі, і не приймав ніколи, інколи лише корвалол/валідол. Він до баришні поруч: цього викреслюємо. Та: чому? - Бо у нього слух поганий. Всьо, назад у Харків, наступного кличте...
Як інших розвертали, хз - вони мало розповідали. Здається, щось запитували про наявні болячки, ті щось відповідали. Але це все були хлопці і мужчини, яких обілєтили в метро наприкінці наступного тижня, одразу на медкомісію, там "годєн", одразу на відправку. Тепер назад везуть...

Хтось з іншого воєнкомату звалився з якимось приступом у курилці під навісом. Я не бачив подробиць, бо темно вже було , і людей багато. Але кликалі лікарів, ті метушилися. Хз що саме то було, і чим закінчилося. Сподіваюся, все нормально з людиною..
Вони гордо кличуть себе центрами комплектування! Хоча... військомат військоматом, як був, так і залишився. Греби усих, господь впізнає своїх.

Так каремат і павербанк якраз треба.
Банка в мене є, непогана, на 30000 махів. Каремат також є, але чи треба його одразу з собою тягнути? Піддупник кинув, бо він нічого не важить, і місця не займає.

Нам еще хз когда не в дшв выдавали каремат и спальник. Поджопник нет и спальник ****о, но тем не менее
Брату у танкових лише каремат.

Але він у нього був, бо він фермер, так що, все що було у власному авто перекачувало у відмедик)

Вы просто не в курсе. На фронте если у тебя есть спирт, у тебя будет всё. В частности, на складах можно любое военное имущество найти.
Бред, чушь.
У меня близкий знакомый штабсержант (бывший прапорщик). Нет такой сейчас в армии валюты как спирт).

Мерила 20 века и советской армии.

Если все так, почему же просьбы бойцов или подразделений не начинаются с просьбы задонатить на спирт, а колеса мы на складе выменяем, или дайте спирта , а термушки, карематы и спальники можете не слать, нам же уже будет от спирта тепло.

Останнє редагування:
Отже, завтра знову буде поїздка за рахунок платників податків в лісисту місцевість, на відстань трьох годин бусом від Харкова. Хз як воно відбудеться цього разу, і чим закінчиться (або продовжиться)...
У будь-якому випадку, результат я вам повідомлю.

Кансерва выползла

Отже, завтра знову буде поїздка за рахунок платників податків в лісисту місцевість, на відстань трьох годин бусом від Харкова. Хз як воно відбудеться цього разу, і чим закінчиться (або продовжиться)...
У будь-якому випадку, результат я вам повідомлю.
Вирушили!?

Да телефоны в режиме самолета, супер секретно

Тут трохи вище виступ Маркуса, гол. сержанта 47 тепер бригади. Що оригінального вони у себе започаткували

Заборонені слова “двохсоті” й “трьохсоті”. Щодо кодування загиблих та інших даних буде доведена інформація.

Щоб окреслити горизонталь людських стосунків, в нашій військовій частині започатковується звернення - не “Пане”, а “Друже” (“Друже командир”, “Друже сержант”, “Друже підполковник”). Ця традиція також пішла з УПА, так зверталися до Шухевича. Це звертання символізує рівність нашої взаємодії та вертикаль підпорядкування.

Назад
Зверху Знизу