Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Жили в казарме на учебке?Всьо, учєбка закінчується. Завтра останній день занять, а потім повертаємося назад в бригаду.
Три тижні минули, вже й звикнути встиг..
Так а вроде ж учебка 2 месяца?Всьо, учєбка закінчується. Завтра останній день занять, а потім повертаємося назад в бригаду.
Три тижні минули, вже й звикнути встиг..
В мєблірованних комнатах, ***ть...Жили в казарме на учебке?
В нумерахъВ мєблірованних комнатах, ***ть...
Це ж тільки КМБ був. А ще має бути "профорієнтація" і злагодження.Так а вроде ж учебка 2 месяца?
В бане ? 🙄Це ж тільки КМБ був. А ще має бути "профорієнтація" і злагодження.
А потом определяют сами или можно на выбор идти? Ну по типу,в зсу,в нацгвардию или дпсу,к примеру?Це ж тільки КМБ був. А ще має бути "профорієнтація" і злагодження.
Хто кращі умови і більше плюшок запропонує, тим і продамся. Підготовлені і красіві бойові банщіки/сантехніки всім потрібніможно на выбор идти? Ну по типу,в зсу,в нацгвардию или дпсу,к примеру?
Со своей пилойХто кращі умови і більше плюшок запропонує, тим і продамся. Підготовлені і красіві бойові банщіки/сантехніки всім потрібні![]()
Я за бригадою/батом закріплений.Я думал ты уже в части и к ней закреплен
Так я так и не понял,распределяют или можно выбрать перед учебкой? Потом эта часть тебя на учебку отправляет в общую какую-то часть,а потом ты обратно к ним возвращаешься?Я за бригадою/батом закріплений.
Но, крвмать, що ще відповідати людям, які далі останнього повідомлення тему не читають?
Если ЗСУ то направят ,если НГУ то там гвардии наступу бригады по локациямТак я так и не понял,распределяют или можно выбрать перед учебкой? Потом эта часть тебя на учебку отправляет в общую какую-то часть,а потом ты обратно к ним возвращаешься?
Розподіляв військкомат. Я потрапив в бригаду. Остання потім направила в учєбку. Тепер повертаємося.Так я так и не понял,распределяют или можно выбрать перед учебкой? Потом эта часть тебя на учебку отправляет в общую какую-то часть,а потом ты обратно к ним возвращаешься?
Все,теперь понял. А военкомат спрашивает типа куда хочешь попасть или кидают по собственному мнению?Розподіляв військкомат. Я потрапив в бригаду. Остання потім направила в учєбку. Тепер повертаємося.
Не питає. У них зазвичай замовлення на комплектацію певних частин. Гонять планвоенкомат спрашивает типа куда хочешь попасть или кидают по собственному мнению?
"Это Харьков, детка" (с)Не питає. У них зазвичай замовлення на комплектацію певних частин. Гонять план
Крвмать, я про конкретні заняття казав, а не взагалі))Так не говори камрад. Тебе до последнего дня как медному котелку.
Еслишо дуй к айсбергу
Будешь ей спинку тереть))