Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Яке відношення загиблий воїн має до відпустки?
Ніякої. Але ти вчора зпіздів про відпустку. Та за власні слова не відповів. Ехай ***** та повертайся з наказом про відпустку. Розмова закінчена на цьому, брехуняра

Прийшла зп за січень. 3975 грн.
В частині з 23 січня

Любитель беркута ****** всю тему

свежий воздух и регулярные физические нагрузки вполне так укрепят здоровье и все будет еще лучше чем было
В учєбці здоров'я точно не додасться. Навантаження, стреси, застуда, що ніколи не минає, а тільки загострюється або притихає, розлад сну, їбуча сажа від буржуйок в палатці..
Зайві кг сходять, і тільки.

В січні оклад 15000 , з цієї суми і вираховують.

Аванс не дают?только зарплата раз в месяц ?
Читаю новости.что нам сотни миллиардов дают...а военным зарплаты сокращают...

В березні стане ясно шо вони там накрутили за лютий.
Да.но тут за январь непонятно.в январе по 44 должны получить.конечно сколько кто прослужил.один знакомый с 14 января в учебке.получил 7300.что то не могу прикинуть.где остальные деньги

В 20 числах оставшиеся должны выплатить. Так близкому сказали.

"Настоящий солдат сражается не потому что он ненавидит то, что перед ним, а потому, что он любит то, что за его спиной" — Гилберт Кит Честертон

Останнє редагування:
А вот подскажите, бойцы на передке например, когда в бою и т.д. они карточку зп и доки какие есть с собой носят?
Мы не берём. Зачем? Легко проипать, да и опасно, если в руки врага попадёт.

Написано для *****аса Айвенго.
не розумію одного.
нашо ти приходиш в тему, яка тобі не близька і обзиваєш людей *****асами і тд, бо вони не розділяють з тобою думок.
вроді топиш за військового, який загинув і тут же поносиш військових які обсуждають чому так сталось і висловлюють свої думки находячись в тій самій системі.
вроді львівський, а пишуть шо любітель беркута та яника.
вроді пишеш українською, а те шо іноді пишеш то капец. радиш людям як уникнути мобілізації і взагалі нашо та сдалась Україна шоб за неї йти на війну.

ти взагалі на якій стороні? я поняти не можу тебе :D

Назад
Зверху Знизу