Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Якщо їх вчасно стірать і штопать, служитимуть дуже довго, без заміни
...якщо авто важке і з АБС ,то можна так з нею себе так поводити,як що мале і легке,то треба завжди мати свіжу резину

Останнє редагування:
Давненько не було нічого нового в темі, тому дійсним доповідаю:
У мене всьо харашо. Вже другий місяць працюю у відрядженні в м. Лозова, живу в цей час у батьків, в Близнюках (це за 20 км).
Закінчили об'єкт Г. Б., тепер ще один жирний субподрядимо. З заробітком всьо болєє чєм заєбісь. Фанат металіста ванговав мені зпиватися на ахранє парковки за 20к в місяць, а по факту я за жовтень намонтажірував понад 56 кгрн, без всякого заробітчанства і порушень КЗОТу, ще й прохворів три робочих дні . Плюс пенсія і монетизація ЖКГ. Тому констатую: *** ти угадав, пан ахвіцер!

Да, тут єбєйші блекаути зараз, батьки в шоці, а я привикший. Генератор і зарядна станція після армії залишилися, зараз задіяні. Інтернет оптичний, замість старлінку. Вологі серветки є - жити можна.
Меганчик їзде
1000051342.webp

У мене всьо харашо. Вже другий місяць працюю у відрядженні в м. Лозова, живу в цей час у батьків, в Близнюках (це за 20 км).
Закінчили об'єкт Г. Б., тепер ще один жирний субподрядимо. З заробітком всьо болєє чєм заєбісь. Фанат металіста ванговав мені зпиватися на ахранє парковки за 20к в місяць, а по факту я за жовтень намонтажірував понад 56 кгрн, без всякого заробітчанства і порушень КЗОТу, ще й прохворів три робочих дні . Плюс пенсія і монетизація ЖКГ. Тому констатую: *** ти угадав, пан ахвіцер!

Да, тут єбєйші блекаути зараз, батьки в шоці, а я привикший. Генератор і зарядна станція після армії залишилися, зараз задіяні. Інтернет оптичний, замість старлінку. Вологі серветки є - жити можна.
Меганчик їзде
Виєзжаю тчк...?

Меганчик їзде
1000051342.webp

Красавчик !!! Очень рад за тебя . Главное что бы в след году все по докам было норм и дали пожизненно. Справку ))

Хочу добавить, конечно лучше ,что бы здоровье полностью востановилилось ...и что бы никаких справок не нужно было... но в сегодняшний реалиях это нужно ((( с твоими знаниями и умениями, на гражданке нужны такие спецы как ты. Удачи тебе !

Хочу добавить, конечно лучше ,что бы здоровье полностью востановилилось ...и что бы никаких справок не нужно было... но в сегодняшний реалиях это нужно ((( с твоими знаниями и умениями, на гражданке нужны такие спецы как ты. Удачи тебе !
Та отож.. Монтажірованіє поки що успєшне, і без травматізма, але це чистий фарт, бо на хвору ногу постійно якісь пригоди. Рятують берці ЗСУшні, які я постійно ношу - без них у мене травм голеностопу було б вже дохєра - щодня по декілька разів ногу підвертаю на різних будовляних колдойобах. Фіксація стопи тільки і рятує...

Назад
Зверху Знизу