Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
А косметичка есть ? 🙄

Авто взяв тільки з запаскою, домкратом, балонним ключем, буксировочними крюками і розкладними знаками.
Але з Шарана туди буде переміщено бойовий чумадан з повним комплектом ніштяків, крім вогнегасника. Аптечка тактична, з турнікетиами, теж туди ж

1000047917.webp
і став же на газоні. Десь в автогілці була тема "Я паркуюсь як *****", треба цю фотку туди перемістити)))) Ну а так вітаю з покупкою.

і став же на газоні. Десь в автогілці була тема "Я паркуюсь як *****", треба цю фотку туди перемістити)))) Ну а так вітаю з покупкою.
Странно, что еще никто не выдал про "горизонт завален" :D

А де ставити?
Знаєш скільки машин біля нашого 9-поверхового, 3-під'їздного будинку може розміститися на асфальті? Максимум 7-8.

А де ставити?
Знаєш скільки машин біля нашого 9-поверхового, 3-під'їздного будинку може розміститися на асфальті? Максимум 7-8.
Зніми шось. На Салтівці у родичів вночі машину розділи і розбули. Лишали під під'їздом.

В тепленький гаражик ? :)

Ищите аренду гаража. На зиму.

Я ще навіть не знаю, де буду восени-взимку, і аренду оплатити зараз тупо немає грошей

Я ще навіть не знаю, де буду восени-взимку, і аренду оплатити зараз тупо немає грошей
Но авто до покупки вами явно не зимовало все годы на открытой стоянке. 😊 Что тут думать, ищите вариант аренды пока не ноябрь. Дальше - отказаться потом всегда успеете. Моё теткинское мнение. 😊

От ці чоловіки 🤭охмуряти жінку гроші є, а потім і на дрібниці не допросишся 🤭

От ці чоловіки 🤭охмуряти жінку гроші є, а потім і на дрібниці не допросишся 🤭
Во время ****а:
- Дорогой, ты мне купишь новую сумочку?
- Куплю конечно
- А новые туфли?
- Куплю
- А шубку?
- Куплю, куплю..
Бах, финиш
- а на фига оно тебе нужно?
:D

аренда гаража нужна только для "чтобы не прилетело" и если надолго.
а так ... машина спокойно переживает невзгоды погоды. должна по крайней мере ...

Назад
Зверху Знизу