Допоможе ЗСУА як це йому тут допоможе?!)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Допоможе ЗСУА як це йому тут допоможе?!)
Я основных ещё не отгулял.С вечера готовился .А утром отменили.Теперь когда шанс будет и не знаю.Зеленський заявив, що з серпня військові матимуть 15 додаткових днів відпустки
Читай: ті, хто дотягне до дємбєля, отримають ще по +15 днів компенсації, за кожен повний рік служби, починаючи від якогось там числа 2025 р, коли ця норма вступить в силу.Зеленський заявив, що з серпня військові матимуть 15 додаткових днів відпустки
читал под одним видео в ютубе якобы от офицера батальона отзывы по комплектности пехоты шо она своих отпусков не видит. Кроме людей ему хотелось бы инженерное подразделение с техникой, т.к. из -за нехватки людей он тех кто должен пойти на ротацию отправляет помогать копать окопыЗеленський заявив, що з серпня військові матимуть 15 додаткових днів відпустки
выглядит обстрактно т.к. у людей +- одно и то же на уме но не одно и тоже. Представь свой список мб кто то посоветует еще что тоЯкі є рекомендації, що взяти з собою на БЗВП, крім обов' язкового переліку?
Клейкі пастки для мишей?Які є рекомендації, що взяти з собою на БЗВП, крім обов' язкового переліку?
Не було в нас!зайобує крєпко
У друга в Харобласті до 3 десятків за ніч збирали. Але в нас багато землі під зернові було відведено.Не було в нас!
Ми були у бліндажі, на півдні, з січня по березень
Зараз літо - вони шаряться норм. А восени, як почне холодати, активно лізти почнуть де теплішез січня по березень
Аналогічно, мишей не було, так як у бліндажі жила кішка з котятами. Також були на півдні. Порадив щоб взявяти - то знеболюючі та мазі для спини. Бронік швидко дасть про себе знати. Потім виймите пластини за запхаєте картон. З особистих речей сильно не нагрібати, так як у місто нас почали випускати тільки на 3 тиждень бзвп. А потім ми ще місяць вчились на фаховій на новий вос, то можно було у вечері після занять сходити на море.Не було в нас!
Ми були у бліндажі, на півдні, з січня по березень
Які є рекомендації, що взяти з собою на БЗВП, крім обов' язкового переліку?
Аналогічно, мишей не було, так як у бліндажі жила кішка з котятами. Також були на півдні.
Порадив щоб взявяти - то знеболюючі та мазі для спини. Бронік швидко дасть про себе знати. Потім виймите пластини за запхаєте картон.
З особистих речей сильно не нагрібати, так як у місто нас почали випускати тільки на 3 тиждень бзвп.
А потім ми ще місяць вчились на фаховій на новий вос, то можно було у вечері після занять сходити на море.
Сейчас лето .Что то противопоносное .От комаров тоже надо и спирали поджигать и спрей.Які є рекомендації, що взяти з собою на БЗВП, крім обов' язкового переліку?
"Заткнигузно" актуальні в любу пору рокуСейчас лето .Что то противопоносное
у нас мужик один во взводе ,у него вообще минимум был ,не то что там необходимое ,а вообще минимум ,штаны , футболка ,трусы.При чем это все в одном экземпляре .И ничего прожил 35 дней БЗВП.
Насправді це проблема. Багато ветеранів з ПТСР соромиться звертатися до спеціаліста, і вибирають синьку або що погірше. Я стикаються з багатьма хлопцями, які вже постраждали в наслідок бойових дій і вже сидять на цікавих речовинах. При чому вони розуміють, що це ****ець, але вже не можуть стриматися. І таке вже чудять. Я не знаю, як це переломити. Тут треба потужного психолога-замполіта, який би їх витягував. Але в нас по суті приймаються *****ські методи, типу ями. Мені їх дійсно шкода, хоча деякі дійсно творять небезпечну ***ню, під речовинами або синькою. Я планую якось навчатись, щоб їм допомогти. Реально я бачу в цьому велику проблему, на яку не звертають уваги.
потому как в підрозділах сидять штабньіе ****ньі..котрьіе психологи типа..а с личньім составом надо работать..не будет такого количества сзч и воиньі поймут для чего они тут..но для єтого сам психолог должен бьть в темеНасправді це проблема. Багато ветеранів з ПТСР соромиться звертатися до спеціаліста, і вибирають синьку або що погірше. Я стикаються з багатьма хлопцями, які вже постраждали в наслідок бойових дій і вже сидять на цікавих речовинах. При чому вони розуміють, що це ****ець, але вже не можуть стриматися. І таке вже чудять. Я не знаю, як це переломити. Тут треба потужного психолога-замполіта, який би їх витягував. Але в нас по суті приймаються *****ські методи, типу ями. Мені їх дійсно шкода, хоча деякі дійсно творять небезпечну ***ню, під речовинами або синькою. Я планую якось навчатись, щоб їм допомогти. Реально я бачу в цьому велику проблему, на яку не звертають уваги.
І взагалі на папері у нас все красиво, але люди стикаються з багатьма проблемами для реалізації своїх законних прав.