Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення

Вкладення

• 20250404_160957.webp
    20250404_160957.webp
    2.1 MБ · Перегляди: 26
Оці, кажуть, з боку універу заходити і шукати.
В мене вже сил не було.
Іншим разом пошукаю посестру. :)

Я на ньому горю!!
Не будьте довбойобами, як я - не їздіть на дистанції близько 200 км по такому спекотному пеклу, як зараз, в футболках. Бо буде те, що у мене зараз (це вже сьогодні, після пантенолу, вчора було ваще пздць):
20250608_161320.webp
Я собі на літо такого плана футболку взяв - не спекотно, тай не сгораю
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

неплоха, но не на мою поточну пузату фігуру.

Оці, кажуть, з боку універу заходити і шукати.
В мене вже сил не було.
Іншим разом пошукаю посестру. :)
Сурікати в павільоні з жирафом. І там же десь поруч на вулиці. Це якщо серйозно питали )) Ще є капібари, трохи далі )

Я на ньому горю!!
Не будьте довбойобами, як я - не їздіть на дистанції близько 200 км по такому спекотному пеклу, як зараз, в футболках. Бо буде те, що у мене зараз (це вже сьогодні, після пантенолу, вчора було ваще пздць):
20250608_161320.webp
Більше так не роби. Те ще ти обгорів, то половина проблеми. В спеку на мото можна легко та непомітно отримати серйозний тепловий удар. Волога випаровується занадто швидко, не встагаючи охолоджувати тіло. Але по відчуттях тобі +- норм.

Завжди вдягай щось з довгим рукавом. Я придбав колись китайську охолоджуючу жилетку та вдягав її під мотокуртку. Працює десь хвилин 45, за пару годин повністю висихає та перестає працювати. Але я і так кожні пару годин зупиняюсь попити води, тому намочив жилетку та поїхав далі.

Більше так не роби. Те ще ти обгорів, то половина проблеми. В спеку на мото можна легко та непомітно отримати серйозний тепловий удар. Волога випаровується занадто швидко, не встагаючи охолоджувати тіло. Але по відчуттях тобі +- норм.

Завжди вдягай щось з довгим рукавом. Я придбав колись китайську охолоджуючу жилетку та вдягав її під мотокуртку. Працює десь хвилин 45, за пару годин повністю висихає та перестає працювати. Але я і так кожні пару годин зупиняюсь попити води, тому намочив жилетку та поїхав далі.
Есть спец футболки с УФ защитой. Работают, обгореть крайне сложно

Краще всього не футболка, а звичайна сорочка х/б, можна, навіть з довгим рукавом. Вона провітрюється, не липне до тіла, а комір ззаду не дає згоряти шиї. Коли займалася альпінізмом, це було ідеально.

Наш вроде на другом направлении все время был.

Краще всього не футболка, а звичайна сорочка х/б, можна, навіть з довгим рукавом. Вона провітрюється, не липне до тіла, а комір ззаду не дає згоряти шиї. Коли займалася альпінізмом, це було ідеально.
Це було краще років 30 тому.

Цілодобова «гаряча лінія» Міністерства оборони України за номером 1512 — це зручний інструмент для громадян, який дозволяє звертатися з усними запитами з питань, що належать до компетенції Міністерства оборони.

Дієва ?!

звертатися з усними запитами з питань, що належать до компетенції Міністерства оборони.
у всех вопросы разные не попробуешь не узнаешь, ну или хотя бы статистику собери по своему вопросу

Назад
Зверху Знизу