Статус: Офлайн
Повідом.: 15528
Повідом.: 15528
Рожа нормально лікується. З падлюками, на жаль, складніше..Є трохи вільного часу, то ж дійсним доповідаю: хз де і як, але я підчепив стрептококкову інфекцію, яка викликає захворювання бешиха (в народі більше відома як рожа). Еритематозна форма, на правій гомілці.
Почалося з раптового лютого болю у м'язах нижче коліна, в ніч з середи на четвер. Спочатку подумав що це розтягнення, або "ногу находив", бо напередодні пройшов пішки близько 18 км. Пив німесил, мазав фасткм гелем. В четвер вдень боліло не сильно. Вночі ж стало геть нестерпно, обезболи не діяли взагалі. В п'ятницю зранку поїхав аптеку, купив інших засобів від розтягнення. Саме в п'ятницю почала потроху опухати стопа і гомілка. На ранок суботи (вчора) ще й почала червоніти. Я поїхав в батальйонний медпункт, там мене і ошелешили...
Прокапали антибіотик, обезбол, ще дали обезбол з собою. Сказали приїздити і капатися у них, днів 10-12.
Сьогодні я знову приїхав, вірніше, мене привезли, бо нормально тиснути педаль газу я вже не міг. Нога ще трохи опухла і почервоніла. Ще й температура в'їбала 38.6. Але капати мене не стали - після роздумів і нарад відправили на бригадну мед.роту, лікуватися там. Звідти теж перенаправити, хз до кого. Хірург звідти направив до іншого хірурга, в міську лікарню. А вже той хірург направив в Дніпро.
Зараз сичую на палаті, чекаю на евак. Бригадний медик дав нормальний обезбол, розчинний порошок Кетопрофен.
Антибіотик капати мені відмовилися - сказати що лікування розпочнеться в Дніпрі, після ще одного огляду. Сподіваюся, до того часу я не збожеволію від болю))
****а, ніколи не думав що якась зараза може бути НАСТІЛЬКИ болючою!! Біль скажений, нога нижче коліна пече, ниє, коле і розривається одночасно. У будь-якому положенні. Неможливо довго сидіти, стояти, лежати. Тримати зігнутою або випрямленою. Заснути також неможливо, навіть добряче під алко - біль перебиває. Сьогодні вдалося поспати близько 5 годин завдяки пігулці снотворного. Вона була у мене одна, колись психіатр дав на пробу, разом з рецептом. Але рецепт я давно проїбав, і назви не знаю((
Неприємності на службі, про які я розповідав трохи раніше, нікуди не зникли, а тільки додалися і загострилися.
Я повністю деморалізований і демотивований. Всередині вигоріло просто все.
Не знаю що і як далі буде, але зараз неймовірно боляче, в усіх сенсах.