Статус: Офлайн
Повідом.: 8783
Повідом.: 8783
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
це ж флаг УПА. с гербом ОУН. я так розумію. а не жовтоблакитний.
Отой з портретом Степана Андрійовича.це хто?![]()
Well done. You've got your ass covered from here to Houston, literally (almost).ну якщо ти вжє у військах. то починай збирати свій лук.
пропоную як мої хлопці. мені правда важкувато трохи отак ходити, а тобі буде норм повністю
Переглянути вкладення 13220118
Як можна було миску не взяти? На зворотній стороні повєстки вона вказана, див. фото в стартпості.Мабуть він точно з вами. Я зрозумів. Не буду тут писати про точне містоположення, це суворо заборонено. Знаю що умови у вас там не цукор, форму ЗСУ чекали десь неділю, і розміри не всім підійшли. Тримайтесь. Гідної служби! Моя особиста думка, що скоріш за все кожен чоловік з українським громадянством пройде через це. Особисто я роблю висновки з цього всього, що треба про все дбати самому. Наприклад у них був випадок, що не було посуди з чого їсти, тобто у військкоматі при відправці сказали взяти з собою тільки чашку та ложку, всі ж так і взяли, а потім виявилося що в частині нема посуду. Зараз це питання вже вирішили.
переведи мени цеЯк можна було миску не взяти?
Cover your Ass (CYA). каже що дупка в тебе симпатична)) а якщо серйозно то це прислівя таке - типу "дуже добре прикрита ****". Цивіли в США, особливо офісний планктон, його періодично використовують.переведи мени це
шо вин там прикрив до Хьюстона?
Well done. You've got your ass covered from here to Houston, literally (almost).
Фундаментальна річ - в холодну пору року призиватися не варіант.Газова міні-конфорка з балончиком пропану також стане в нагоді, бо обов'язково захочете гарячого чаю, а на буржуйці не завжди закип'ятиш.
Там сідушкою прикрита всього навсього."дуже добре прикрита ****"
Это да,сам часто думал,шо хоть бы не зимой. Холод ненавижуФундаментальна річ - в холодну пору року призиватися не варіант.
It means the same as "to be safe as houses" in the UK. В полной безопасности, значит. Ну а на фото - буквально (почти) то что означает выражение.переведи мени це
шо вин там прикрив до Хьюстона?
Well done. You've got your ass covered from here to Houston, literally (almost).
".. И прошу меня отправить на ближайшую войнуЭто да,сам часто думал,шо хоть бы не зимой. Холод ненавижу
Ну,если в июле в Крыму будем,то хорошо...".. И прошу меня отправить на ближайшую войну
...
Но, желательно, в июле и, желательно, в Крыму!"
©Л. Філатов
Я готовий йому теж відіслати штани та форму, але нема куди. Я навіть не знаю точно де вони знаходяться, лише приблизно. І Їх поки що не випускають зовсім нікуди, тому навіть НП неможливо доправити. ( Сподіваюсь там будуть якісь вихідні дні, коли їх будуть відпускать хоча б в місто. Але не впевнений.Як можна було миску не взяти? На зворотній стороні повєстки вона вказана, див. фото в стартпості.
Розміри форми дійсно не всі в наявності. Я сьогодні нарешті отримав посилку від брата, він купив мені штани звичайні та теплі, як на мене шиті.
А ту хрінь для коротконогих пузанів, що мені видали, я додому відправив - один хєр міняти тут їх ні на що
Без павербанку, фонаріка, USB LED світильника тут ***** - сичуємо без світла дохуїща годин
Газова міні-конфорка з балончиком пропану також стане в нагоді, бо обов'язково захочете гарячого чаю, а на буржуйці не завжди закип'ятиш.
А шо мобилизованный может ***** и "генералов" посылать, или чего так?Мне один капитан выебнулся, я его чуть не захуярил
Оно убогое не понимает до сих пор, что *** ты мобика напугаешь)
Да может, думаешь почему закон 8271 приняли.А шо мобилизованный может ***** и "генералов" посылать, или чего так?
Я не сторонница того, чтобы все мужики шли на фронт, но когда говорят "я всю жизнь жрал, бухал, чесал на диване яйца, теперь я жирный и больной, и мне воевать низзя" это ****ец.С непривычки можна почти сразу сконать...
Хз, понятия не имею, погуглю что за закон такой. Поэтому и спросилДа может, думаешь почему закон 8271 приняли.
Они просто мобилизованному в 90% случаев ничего не могли сделать кроме, как наорать.Хз, понятия не имею, погуглю что за закон такой. Поэтому и спросил
З.ы. что-то там совсем наоборот). Особенно под смелой водой напосылает на полную
Посилення покарання військовослужбовцям передбачається за дезертирство, самовільне залишення військової частини або місця служби тощо. Крім того пропонується посилити рівень покарання за вчинення військовими адмінпорушень.
Варто зауважити, що нормативний акт передбачає надання Військовій службі правопорядку повноважень огляду військовослужбовців, військовозобов’язаних та резервістів під час проходження зборів на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння з використанням технічних засобів та тестів.
Так я и спрашиваю, с чего это офицер вдруг ничего мобику не может сделать, вроде бы все механизмы он имеет аж дохера, начиная от задрочить и заканчивая уголовкой за разные фортеля. Или это под горячительное чисто по приколу на форуме, как мобик всех офицеров чуть не ****итОни просто мобилизованному в 90% случаев ничего не могли сделать кроме, как наорать.