Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
а хто він там? наводчик? чи шо?
так лежати
В Абрамсі водій лежить, коробка - автомат, кермо як у мотоцикла, кондиціонера немає, а щоб масло замінити - необхідно спочатку його екземпляр на тест взяти...

Доповідь закінчив. (с)

Ты под Днепром? У меня знакомый точно в таких условиях. Сегодня присягу принимали.
Може бути, він у нас. Бо сьогодні наші присягу приймали. Їм по такому случаю навіть автомати роздали, без патронів.
Один тіпуля з ним десь потєрявся з плацу, де проводилася церемонія, офіцери в ахуї були, бігали шукали.
Виявилося, він хз де в кущах з ним фотосесію влаштував

походу то є якийсь фетішист вуаєрист, ти за ним поглядай для всякого, чує моє сердце шо той тіпуля може в "жіночий банний день" почати псувати ввірене тобі військове майно шляхом проковирювання дірочок у бані для споглядання за купальщіцями)

Може бути, він у нас. Бо сьогодні наші присягу приймали. Їм по такому случаю навіть автомати роздали, без патронів.
Один тіпуля з ним десь потєрявся з плацу, де проводилася церемонія, офіцери в ахуї були, бігали шукали.
Мабуть він точно з вами. Я зрозумів. Не буду тут писати про точне містоположення, це суворо заборонено. Знаю що умови у вас там не цукор, форму ЗСУ чекали десь неділю, і розміри не всім підійшли. Тримайтесь. Гідної служби! Моя особиста думка, що скоріш за все кожен чоловік з українським громадянством пройде через це. Особисто я роблю висновки з цього всього, що треба про все дбати самому. Наприклад у них був випадок, що не було посуди з чого їсти, тобто у військкоматі при відправці сказали взяти з собою тільки чашку та ложку, всі ж так і взяли, а потім виявилося що в частині нема посуду. Зараз це питання вже вирішили.

Смысл такой экипировки для обычных мобиков. Ею пользоваться надо уметь,да и по сути,далеко не везде она нужна,может для каких-то Ссошников...

ну якщо ти вжє у військах. то починай збирати свій лук. :D
пропоную як мої хлопці. мені правда важкувато трохи отак ходити, а тобі буде норм повністю
Переглянути вкладення 13220116 Переглянути вкладення 13220117 Переглянути вкладення 13220118
***** ему,если будет сидеть там при бане где-то?он и фронта,скорее всего не увидит. А эта чепуха на фото стоит пару штук баксов,видимо.

Назад
Зверху Знизу