Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Так ціль була яка? Піти у військо чи вияснити чи взагалі візьмуть?
Переважно, друге
Але я вже був настільки зайобаний безробіттям та безгрошів'ям, що був майже готовий і до "працевлаштування" в ЗСУ.

Смешно....
Моего взяли во дворе многоэтажки на прошлой неделе...увидел военного - побежал, тот догнал, тут откуда ни возьмись появилась машина (дежурила рядом) Из машины вылезли 2 военных и полицай. Скрутили, затащили в машину на глазах у подруги...куда? сказали, он преступник, везем в сбу ...
Понятное дело, отвезли в военкомат...вечер 18.00... они там круглосуточно, что ли? Оформили какие-то бланки на медкомиссию, выписали штраф за просроченную повестку (да вручали уже повестку 3 недели назад) и отпустили часа через два.

На следующий день прошел всех врачей за полчаса...
Но так как ограниченно годный в мирное время (слепой на один глаз) сейчас проходит дополнительное обследование...
В теме есть глухой, сейчас будет и слепой. :) гребут всех...
Дале буде....
Стаття 31
а) гострота зору одного ока нижче 0,1 або його сліпота; відсутність очного яблука при гостроті зору другого ока 0,3 і нижче або гострота зору обох очей 0,2 і нижче
Непридатні до військової служби з виключенням з військового обліку
0,2 - 2-я строчка в таблице

Якщо раптом комусь цікаво з чого складається ЗСУшний сухпай:
Переглянути вкладення 13237693

Звісно, це все доволі умовно можна назвати їстівним, але з голодухи і таке їдло залітає аж бігом, навіть галети Стрілецькі.
Одного разу нам завезли шведські сухпаї, досить пристойні за складом і якістю. Але партія була мала, і швидко розійшлася, далеко не всім підрозділам дісталися.

Коли ми з кєнтами у Дніпрі заходили до Епіцентру або ще якогось великого маркету, певна кількість чоловіків доволі підозріло на нас зиркала і трималася подалі, це було так помітно, що аж смішно! Але не бігали))

мысли вслух: вже місяць після влк обмежено придатний, а до сих пір в бойовому підрозділі :україна:

P.S. на самом деле я то знаю, что нужно делать, но сам факт, что кроме тебя самого это никому не надо, удручает :збентежений:

Ну банщикам полюбэ ж отсыпали😜
Ми їх привозили і видавали, тому собі трохи відмутили в першу чергу:)
смачнішої перловки не куштував в своєму житті. і приготувати таку поки що не вийшло(
Нам завозять з гречкою і рисом. Раніше і з перловкою були, але останнім часом її чомусь не кладуть

Спасибо. Да. Второй глаз нормально видит. Если вы эту тему сначала читаете, помните, как главному герою в военкомате статью по лор заболеванию исправили и быстренько с вещами на отправку, чтоб он даже не успел опротестовать или как это называется...:(
Если есть проблемы со здоровьем ,то нужно сразу бить тревогу.и не ходить на отправку.а писать в прокуратуру и дти на медкомисию.

Це все до одного місця Окуляри і вперед.Якщо окуляри не допомагають,то є варіанти...
Мене за союзу з 0,1 на обидва ока взяли(годен к нестроевой).За України написали "годен к строевой".
Просто нужно знать свои права и законы.хотя сейчас конечно всех будут брать.ведь работа в всу найдётся всегда

смачнішої перловки не куштував в своєму житті
В 15-ому, коли виїзжали на працю, нам давали типу сухпаї, але не стандартні, а так, набір - тушняк, консерви рибні, каші з м'ясом в скляних банках тощо. Ну й, виїзжаю з екіпажем, хлопчик несе коробку з їжею на всіх. Дивлюсь - банки з перловкою. Питаю, Кот, чо не взяв гречку чи рис? Каже, Вікторович, в перловці м'яса більше)))
І дійсно, в перловій мяса було більше, ніж в інших

Тс, ты вчера на моте по трассе на Сумы не ехал ?

Останнє редагування:
Контактними лінзами, маєте на увазі? Подумала, це ж якщо піском чи землею сипане в очі, треба тих маленьких друзів знімати, бо дискомфорт в очах - ппц. Ще й чистими руками, в ідеалі. А буває, що лінза губиться в оці - під повіки залазить і поки дістанеш її.
Так то зручно, "взула і забула".
Будь-якими. Є види ураження очей, при яких гострота зору не піддається оптичній корекції, ніяк. Найчастіше це глаукома і катаракта, відшарування сітківки, ретинопатія ітп.
А контакти це взагалі останнє, що б я брав із собою до армії. Випаде з ока і ****ець.

За 15 місяців жодного разу не випадали.
Мене якось вмовили купити, навчився надягати їх, круто, красиво, все видно. Підняв ящик 30 кг, одна випала. Зробив висновок, що це не для мене.
Хоча мені взагалі з оптикою не щастило. Як друга скляна лінза вибухнула прямо на мені, без попередження, тепер ношу тільки пластикові. Дряпаються, але хоч без очей не залишуся.

Мене якось вмовили купити, навчився надягати їх, круто, красиво, все видно. Підняв ящик 30 кг, одна випала. Зробив висновок, що це не для мене.
Хоча мені взагалі з оптикою не щастило. Як друга скляна лінза вибухнула прямо на мені, без попередження, тепер ношу тільки пластикові. Дряпаються, але хоч без очей не залишуся.
Скляна лінза?! 👀 Це що таке?
З 96 року ходжу в лінзах, а такого не чув 🙂.

Назад
Зверху Знизу