Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🟢 09:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 09:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Дякую всім за дописи. Питання вже вирішено.

• 🟢 09:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Нову цяцю дали

Вкладення

• IMG_20250513_094825.jpg
    IMG_20250513_094825.jpg
    6.1 MБ · Перегляди: 15
Останнє редагування:

Нова, але не свіжа )
Наш колишній зам. по тилу, кадровий подпол, казав що пісталєти беруть тільки далбайоби, шоб було шо проїбать.

Прастітє, панове офіцери - нічєго лічного, просто цитата!

пісталєти беруть тільки далбайоби, шоб було шо проїбать
на чергування положєно... Нє какой-нібудь там хєр, а дєжурний ахфіцер!:увага:
до цього два роки в сумці тягав, а калашмат під кроваттю валявся... Потім все забрали в оружейку, не встиг проєбать

Що це за версія? З таким запобіжником та курком нічого не бачив
Пістолет vz. 82 (чеськ.Pištoľ vz. 82) — компактний напівавтоматичний пістолет, виготовлений для чехословацьких військових. «Vz» — це абревіатура від «vzor», що перекладається як «модель».

я не знаю як вони пахнуть
Та я і сам вже забув...

Але надєюсь скоро освіжити спогади.
З'явилася їбонута ідєя після больнічки і вставки зубопротезів сісти на мотик і спробувати прорватися за кордон. Спочатку катнути в Прагу (до знайомих), потім в Загрєб (до майже родичів), а звідти уже і до Адріатічєского моря недалеко.

Пістолет vz. 82 (чеськ.Pištoľ vz. 82) — компактний напівавтоматичний пістолет, виготовлений для чехословацьких військових. «Vz» — це абревіатура від «vzor», що перекладається як «модель».
1747131146201.png

1747131175865.png

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ну в сравнении тт мб и новье
ЗЫ картинки и ссылка для домохозяек

FB_IMG_1747301308785.jpg

Не моє, але дуже в масть

Коли військовий потрапляє до компанії цивільних товаришів, завжди відбувається одне і те ж.
- Ну шо ти там, як ти?
- Та, що вам казати...
- Ясно...
Розмова одразу заходить в глухий кут.

Одні не знають що питати, аби не зачепити тригери, не образити чи, недайБог, не розсердити..
Інший не знає що відповідати.
Що можна сказати тим, котрі живуть в іншому світі, настільки далекому від нашого, наскільки можуть бути далекими жителі Плутона від земних турбот?

Обоє починають шукати нейтральну тему.
Перші ледь стримуються аби не бовкати про болюче: бронювання, рейди ТЦК, страхи перед мобілізацією. Це їхні головні та звичні теми в розмовах на перекурі, але ж не перед Ним?!.
Не перед цим контуженим!
Мало того що не зрозуміє, так ще й...
Небезпечно, одним словом.
Не та тема.

Другий мовчить, бо що казати? "Плакатися" як там важко, без заміни, без відпусток, без рідних... без всього того, що називається простим словом "життя"? А що вони зрозуміють?
"Та я теж в командировку їздив, цілий тиждень вдома не був, дітей не бачив?"
Не зрозуміють...

Пробують перевести розмову на старе, звичне. На спогади про минулі п'янки-рибалки, про колишнє життя... І замовкають. Бо ні в кого його вже немає, того звичного життя. У одного напруга війни, у інших стрес від страху туди потрапити...

А наприкінці, мов вишенька на торті, заходить розмови про болячки.
"Мене хотіли забрати, але в мене виразка .."
"Я хотів піти, але ж тахікардія"
"Який з мене вояка? В мене меніски пошкоджені, колись так в футбол грав..."

І знову мовчанка.
Відводять очі, краєм ока зиркають: чи прийняв виправдання?
А він мовчить. Бо в самого і виразка, і тахікардія, і коліна побиті не раз. А на додачу за три роки в бронику вщент зруйнований хребет, і хронічний бронхіт від бліндажів, і запаморочення від контузій... І у кожного з підрозділу так, навіть у молодих. Бо людина не машина, підшипники не так легко поміняти. Але ж роблять... Воюють! Бо хто ж замінить?
Ці хворобливі, для яких ТЦК гірше татарина?

І знову тиша.

- Піду я... Виспатися треба.

Два світи.
Два різні світи.
Вже чужі один одному...

Не моє, але дуже в масть

Коли військовий потрапляє до компанії цивільних товаришів, завжди відбувається одне і те ж.
- Ну шо ти там, як ти?
- Та, що вам казати...
- Ясно...
Розмова одразу заходить в глухий кут.

Одні не знають що питати, аби не зачепити тригери, не образити чи, недайБог, не розсердити..
Інший не знає що відповідати.
Що можна сказати тим, котрі живуть в іншому світі, настільки далекому від нашого, наскільки можуть бути далекими жителі Плутона від земних турбот?

Обоє починають шукати нейтральну тему.
Перші ледь стримуються аби не бовкати про болюче: бронювання, рейди ТЦК, страхи перед мобілізацією. Це їхні головні та звичні теми в розмовах на перекурі, але ж не перед Ним?!.
Не перед цим контуженим!
Мало того що не зрозуміє, так ще й...
Небезпечно, одним словом.
Не та тема.

Другий мовчить, бо що казати? "Плакатися" як там важко, без заміни, без відпусток, без рідних... без всього того, що називається простим словом "життя"? А що вони зрозуміють?
"Та я теж в командировку їздив, цілий тиждень вдома не був, дітей не бачив?"
Не зрозуміють...

Пробують перевести розмову на старе, звичне. На спогади про минулі п'янки-рибалки, про колишнє життя... І замовкають. Бо ні в кого його вже немає, того звичного життя. У одного напруга війни, у інших стрес від страху туди потрапити...

А наприкінці, мов вишенька на торті, заходить розмови про болячки.
"Мене хотіли забрати, але в мене виразка .."
"Я хотів піти, але ж тахікардія"
"Який з мене вояка? В мене меніски пошкоджені, колись так в футбол грав..."

І знову мовчанка.
Відводять очі, краєм ока зиркають: чи прийняв виправдання?
А він мовчить. Бо в самого і виразка, і тахікардія, і коліна побиті не раз. А на додачу за три роки в бронику вщент зруйнований хребет, і хронічний бронхіт від бліндажів, і запаморочення від контузій... І у кожного з підрозділу так, навіть у молодих. Бо людина не машина, підшипники не так легко поміняти. Але ж роблять... Воюють! Бо хто ж замінить?
Ці хворобливі, для яких ТЦК гірше татарина?

І знову тиша.

- Піду я... Виспатися треба.

Два світи.
Два різні світи.
Вже чужі один одному...
отличное разделение общества с утрированием :сарказм: главное началЬника невинават шо работу наладить не в состоянии

Сьогодні, нарешті, вставили зуби

1000040208.jpg

отличное разделение общества с утрированием :сарказм: главное началЬника невинават шо работу наладить не в состоянии
Це прям як про винуватого (ніде правди діти) начальника і 4 млн доносів, які хтось написав.

Назад
Зверху Знизу