Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🟢 16:08 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 16:08 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 16:08 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
ава :D

Йоба в мене тут цирк ппц
Які ж вони кончені

Отписываюсь.
Пока жив.
Медики дают каждые 2-3 дня освобождение от полевых занятий.
Им 200тые наверное не нужны, поэтому броник на меня пока побаиваются надевать.

Поблема в том, что ежели что - ты обязан доползти до медпункта. Но раз уж ты дополз - значит здоров😄

Перебирайся в тему к банщику, там актуальнее:україна:

условия конечно не ахти, тебя штурмовиком готовят?

Это охеренные условия по мнению тех, кто был на передовой или в других учебках... Хотя, конечно, переезжать из квартиры 100м в землянку на 20 рыл - это просто адовый шок.

нельзя свалить на квартиру? офицеры тоже с вами?

Наскільки я чув, з учебки навіть офіцерам не дозволяють...А він, я так зрозумів, солдатсько- сержантський...

я не представляю как срать на дырку ходить.

Шутишь? Даже из госпитпля выход только по пропуску, военники изъяты, охраняют нас жестче чем зеков на поселении.
Офицеры - ХЗ, не в моей землянке точно.
Старший курса ниже меня по званию, так что офицерство - то такое, унитазы моют все.

А спать на одних нарах с бомжом?
Дырка то не самое страшное, я видел контингент рядовых в военкомате - вот то ад, а у меня лайтовая версия - почти все "пиджаки" 40+, люди в основном адекватные.

у меня спина болит, срать стоя не привык.

при таких раскладах, выходит такая себе вилка. Так, как ты не можешь выполнять задачи, необходимые для прохождение БЗВП, тебя не смогут определить ни в часть, ни в ТЦК какой. пока не пройдешь. так и будешь болтаться в УЦ. но это в правильном УЦ, где, если ты программу не прошел, просто так ВОС 100 никто не поставит

Не можешь стоя - давай лежа,

Лежа будешь, насрать тут всем на твою спину, жена и мама далеко.

Родной, по институту - мостостроитель
а тут Речове забезпечення выбрал.
ГСМ - круче, но мидеть на цистерне с топлиаом, в которую прилетит - стремно.

не встречал ракетчиков рядом, интересно куда их.

Кастюм в палосачку

Забавно. В учебках охраняют как зеков, а попадаешь на войну – всем похуй.
У меня уже половина мобилизованных знакомых в СЗЧ и спокойно дома чилят;)

ты бы тему замутил как там, нам чего интересного рассказал, про быт.

tatbel в армии​

это пока..периодически таких чилящих выгребает дбр и под конвоем через влк в штурмовики. Так что, имхо, если дают шанс, то лучше уж взять отношение в части и идти осознано.

"belarus сказав(ла):
я думал там времени дохрена от нечего делать...."

Не думай, у тебя єто не получается.

Піджак-Старлей :пиво:
Аналогічно...

А в какой теме Ah это писал?

Цікаву новину повідомила пані @Sefida

Удівітєльно, но мій рапорт на одноразову допомогу взяли в роботу! Телефонували, уточнювали, скинув їм ще купу наявних паперів по медицині. Процес, здається, пішов.

«| на ці гроші ми купимо багато благ... і гордо от ніх откажємся. Можєт бить»
© Шоу довгоносиків

нах ви сюди того конченого єбларуса приятгли?

коротше
чергове подання на перевод через армію+. Цього разу одразу не завернули бо підрозділ реально бойовий та на курську зараз, першочергове формування. Але заслали на узгодження до мого командира - до комбрига. Він звичайно ж не узгодив та мені прилетіла відмова. Буває, вже п'ята.

Наступного дня дзвонять зі стройової зам нач штаба та кажуть, що я хотів перевестись в бпс, вони то завернули та вирішили мене в свій бпс забрати.
Мені воно не дуже хотілось звичайно бо сама бригада кончена, відпусток нема з-за комбрига, хоча він вже й 5 у нас. Плюс я бачив роботу того бпс - там явно не богато, а головне, повністю відсутня інженерка будь-яка. А мені все це цікаво в першу чергу.
Але ок, може все не так погано та щось вийде там, може навіть вийшло б самому то все започаткувати. Головне, що звалю з мого конченого взводу зв'язку та штабу.

День, два, три, четвертий... - тиша. Прошу нормального офіцера, що постійно на ту стройову льотав раніше, подзвонити комусь знайомому спитати...
... вони ніх не знають про мене. Кінець.

Коротше завернули мій перевод. І я підозрюю, що щоб зменшити вірогідність подачі ще вигадали цю хню. Якийсь час я буду чекати, потім буде постійне хз а чи не зміняться дані поки мені чергове відношення робитимуть, подаватиму, розглядатимуть в тій армії+, формуватимуть наказ, що похерить все.
Очікую, що скоро переведуть на дуже схожу сусідню посаду та забудуть в наш примірник штатки то внести. Але я то взнаю все одно.

Останнє редагування:
коротше
чергове подання на перевод через армію+. Цього разу одразу не завернули бо підрозділ реально бойовий та на курську зараз, першочергове формування. Але заслали на узгодження до мого командира - до комбрига. Він звичайно ж не узгодив та мені прилетіла відмова. Буває, вже п'ята.

Наступного дня дзвонять зі стройової зам нач штаба та кажуть, що я хотів перевестись в бпс, вони то завернули та вирішили мене в свій бпс забрати.
Мені воно не дуже хотілось звичайно бо сама бригада кончена, відпусток нема з-за комбрига, хоча він вже й 5 у нас. Плюс я бачив роботу того бпс - там явно не богато, а головне, повністю відсутня інженерка будь-яка. А мені все це цікаво в першу чергу.
Але ок, може все не так погано та щось вийде там, може навіть вийшло б самому то все започаткувати. Головне, що звалю з мого конченого взводу зв'язку та штабу.

День, два, три, четвертий... - тиша. Прошу нормального офіцера, що постійно на ту стройову льотав раніше, подзвонити комусь знайомому спитати...
... вони ніх не знають про мене. Кінець.

Коротше завернули мій перевод. А щоб зменшити вірогідність подачі ще вигадали цю хню. Якийсь час я буду чекати, потім буде постійне хз а чи не зміняться дані поки мені чергове відношення робитимуть, подаватиму, розглядатимуть в тій армії+, формуватимуть наказ, що похерить все.
Очікую, що скоро переведуть на дуже схожу сусідню посаду та забудуть в наш примірник штатки то внести.
Максімально мотивуючий двіж(

большая вероятность в 157 оказаться
Не насипай "позитиву", будь ласка! І так моральний стан людини, швидше за все, ні в пизду...
Якщо голова на в'язах є, все у нього буде добре.

Сьогодні намєкнули що хєр мені світить дємбєль до виходу нашої шобли на відновлення. А воно "як тільки, так і одразу".

Сьогодні намєкнули що хєр мені світить дємбєль до виходу нашої шобли на відновлення. А воно "як тільки, так і одразу".
Ваш рапорт, заявление или как правильно, по этому поводу - кто утверждает , по инвалидности - ваше начальство или через Киев идёт? Если глупость спрашиваю, так я ж гражданская.

Назад
Зверху Знизу