Статус:
Повідом.: 1476
Повідом.: 1476
- 🟠 17:22 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
твоя людина фахівець каже рівно те, що я казав, хоча я ніколи не занурювався в медичне право. щоб примусити медичну установу проставити печатки на кожному аркуші окремо це також сумнівно, бо цього не передбачає наказ МОЗ щоб медичні працівники ставили додаткові печатки. якщо є варіанти зробити через засвідчення копій командиром в/ч або через направлення наявного в стройову, то швидше зробити так.Мені в фб відповіла людина "в темі". Все як обично: наші горе-реформатори про специфічні потреби військових просто вчергове забули
Схоже, не тільки я, а й решта військових, які отримали рішення по новій формі, зіткнулися з тими самими труднощами і заволали від відчаю. Тільки я не впевнений що печатки на кожній сторінці переконають нотаріусів. "Прошнуровано, пронумеровано, скріплено печаткою і підписом" також потрібно
Порекомендували подавати рапорти з тими паперами, що є на руках. У разі відмови, начебто, мають письмово повідомити що не так. Також сказали що стройова може і сама завірити всі документи.
першоджерело проблем - те що потужні реформатори не мають мізків але вони пишуть норми і правила - їм потрібно приймати пігулки, а вони приймають закони. в нас українці спочатку голосують за красивих а потім запитують як з розумних.