Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Якшо ти ще не мобілізувався, але знаєш де хотів би служити (приміром там де є знайомі чоткі пацани), то організуй від них відношення і здай його в учебку одразу як туди попадеш.
Тобто приїхав ти в учебку, зв'язався з тими пацанами, вони тобі роблять відношення на адресу твоєї учебки, висилають новою поштою, ти його отримуєш і здаєш в штаб, і от ти вже не просто мобілізований без роду племені, а затребуваний в конкретній бригаді.
Це не 100% гарантія попасти куди хочеш, але значно зменшує шанси попасти туди, куди не хочеш, тобто куди зараз найбільший недобір піхоти.
Тільки є момент, якщо є проблеми зі здоров'ям і якщо в тій частині, звідки відношення, сидить серйозний лікар, він може не пропустити, не дивлячись на рекомендації, мотивації і т.п., бортане назад в учебку (вірніше, він порекомендує повторне влк, але на практиці це повернення в учебку і очікування своєї долі там).
Не працює в учебці інститут відношень)
Принаймі зараз, принаймі для офіцерського складу.

МАЙНОВИЙ СЕРТІФІКАТ
атестат

але так щоб потім від тебе не вимагали цього повернути? ))
повертати на сьогодні треба бронік, шолом, чохол для шолома, сумка для мильно-рильних і адміністративна сумка

не вимагали цього повернути? ))
Так звані інвентарні.
Шолом, чохол на нього, бронік, фляга, чохол до неї, баул, каремат, спальник. Комусь дають дощовик, теж потрібно буде повернути.

• Це лайк!
Реакції: arek
А бронежилет больше 5 кг весит? Мне тяжести нельзя таскать
:D.Дві бронеплити по 2.5 кг.Ще автомат ,шолом , магазини,рюкзак,аптечка інши підсумки.Це версія лайт .В рюкзаке вода та пісок ..Але доволі лояльно стали відноситися ,якщо не можна тягати важке , після того як пішли перші 300 та 200.Взагалі деяких, відправили назад до бригади .

.Але доволі лояльно стали відноситися ,якщо не можна тягати важке , після того як пішли перші 300 та 200.Взагалі деяких, відправили назад до бригади .
200? Ви в НЦ? Єбать перспективи (

А бронежилет больше 5 кг весит? Мне тяжести нельзя таскать
Після гепатиту чи що?

:D.Дві бронеплити по 2.5 кг.Ще автомат ,шолом , магазини,рюкзак,аптечка інши підсумки.Це версія лайт .В рюкзаке вода та пісок ..Але доволі лояльно стали відноситися ,якщо не можна тягати важке , після того як пішли перші 300 та 200.Взагалі деяких, відправили назад до бригади .
Вже і 200 є? Погано що в таких випадках ТЦК мабуть не карають за таких новобранців

Зимова начебто на 2. Літню Міняли раз на рік, навіть коли срочку служив

Якшо ти ще не мобілізувався, але знаєш де хотів би служити (приміром там де є знайомі чоткі пацани), то організуй від них відношення і здай його в учебку одразу як туди попадеш.
Тобто приїхав ти в учебку, зв'язався з тими пацанами, вони тобі роблять відношення на адресу твоєї учебки, висилають новою поштою, ти його отримуєш і здаєш в штаб, і от ти вже не просто мобілізований без роду племені, а затребуваний в конкретній бригаді.
Це не 100% гарантія попасти куди хочеш, але значно зменшує шанси попасти туди, куди не хочеш, тобто куди зараз найбільший недобір піхоти.
Тільки є момент, якщо є проблеми зі здоров'ям і якщо в тій частині, звідки відношення, сидить серйозний лікар, він може не пропустити, не дивлячись на рекомендації, мотивації і т.п., бортане назад в учебку (вірніше, він порекомендує повторне влк, але на практиці це повернення в учебку і очікування своєї долі там).
На скількі мені відомо, то поповнюють пріорітетні бригади. Якщо у вас відношення від такої бригади, то висока вірогідність, що людина попаде куди треба. А якщо ні, то як повезе, але скоріш завсе в іншу бригаду. Хіба що у знайомих є впливові офіцери в навчальному центрі

Літню Міняли раз на рік, навіть коли срочку служив
Ми навесні отримали тільки нові убакси, футболки, білизну та шкарпетки. Костюми літні польові - зась! Хоча я за півтора роки штанів-фафель зносив вже 3, і ті купував самостійно, бо коли видавали, мого розміру не було.

Тут трохи раніше викладали що зараз отримують в ОК Захід. Я взяв ці картинки і відмітив на них червоним те, що ми НЕ отримували.
1000014784.webp
1000014783.webp

• Це лайк!
Реакції: arek
І хтось їх носить на 0?

Ми навесні отримали тільки нові убакси, футболки, білизну та шкарпетки. Костюми літні польові - зась! Хоча я за півтора роки штанів-фафель зносив вже 3, і ті купував самостійно, бо коли видавали, мого розміру не було.

Тут трохи раніше викладали що зараз отримують в ОК Захід. Я взяв ці картинки і відмітив на них червоним те, що ми НЕ отримували.
1000014784.webp
1000014783.webp
Вафля на сезон, я так розумію?
А хтось купував 505 square мультікам/піксель, якщо так, то як в носиться?

Назад
Зверху Знизу