Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Тре загугліть - найнадійніші авто початку 2000-х.
Потом. Мотори мілліоннікі. Потом надійні коробки автомат. І т.д.

Мабуть, час створювати тему "Як придбати вживане авто для себе і не об'їбатись?"
Бо взагалі хз як обирати, і як вибрати, щоб не купити якесь очко, яке відригне одразу на всє дєньгі міра за першим же поворотом.. Сам не шарю, знайомих, які б шарили, не маю, розумію тільки свій бюджет і приблизні хотєлки. На авторіа хєр дупля дам, більшість машин з оголошень - на протилежному кінці країни. Телефонував по декількох харківських - наткнувся на махрових перекупів, які, здається, наїбати намагаються просто вже.
Шо дєлать, ***ть??
Куплят тіко рядом, нікада у перекупов, на авторіа сидіт буквально часами і сутками🤷‍♀️

Мабуть, час створювати тему "Як придбати вживане авто для себе і не об'їбатись?"
Бо взагалі хз як обирати, і як вибрати, щоб не купити якесь очко, яке відригне одразу на всє дєньгі міра за першим же поворотом.. Сам не шарю, знайомих, які б шарили, не маю, розумію тільки свій бюджет і приблизні хотєлки. На авторіа хєр дупля дам, більшість машин з оголошень - на протилежному кінці країни. Телефонував по декількох харківських - наткнувся на махрових перекупів, які, здається, наїбати намагаються просто вже.
Шо дєлать, ***ть??
Давай почнемо з бюджета та побажань.

Шо дєлать, ***ть??
ехать жить и работать по специальности в Европку, там и прикупишь со временем.

Давай почнемо з бюджета та побажань.
Бюджет $7000, але якщо щось намалюється ну дуже цікаве, то готовий до $8000 його розширити. Але не більше!

Цікавить щось величеньке і просторе - краще мінівен, або, можливо, універсал.
Наприклад, Mitsubishi Grandis, Renault Grand Scenic, Peugeot 3008, Ford C-Max, S-Max, і таке інше.
Категорично НЕ збуджує Opel Zafira.
Не проти дизелю та МКПП
ехать жить и работать по специальности в Европку, там и прикупишь со временем.
Не горю я бажанням туди їхати. Та і якщо загорюся, то на колесах виїжджати якось воно цікавіше виглядає.

а шо так?
знакомые не жалуются ...

Та і якщо загорюся, то на колесах виїжджати якось воно цікавіше виглядає.
ну это в "Тулу со своим самоваром и пряником", прости за рус. цитату.
а так - тебе решать.
7 тон = 6 тон + всё обслуживание, что необходимо сразу сделать и косяки, которые скрыли.
ты ж понимаешь ...

PS в Украине дизель - как по мне кабзда ... бензин хоть на газ перекрутить можно, мало ли шо у нас будет.
ранее дизель было хорошо, когда трактористы сливали ... щас нереально.

Бюджет $7000, але якщо щось намалюється ну дуже цікаве, то готовий до $8000 його розширити. Але не більше!

Цікавить щось величеньке і просторе - краще мінівен, або, можливо, універсал.
Наприклад, Mitsubishi Grandis, Renault Grand Scenic, Peugeot 3008, Ford C-Max, S-Max, і таке інше.
Не проти дизелю та МКПП

Не горю я бажанням туди їхати. Та і якщо загорюся, то на колесах виїжджати якось воно цікавіше виглядає.
Ти впевнений що МКПП тобі ок? Наче ти писав що складно зчепу натискати.

За 7к можна вже пошукати норм варік.
Я б розглядав щось з пробігом до 100к.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Але тачки не дуже свіжі, тому може вже починатися корозія.
Треба уважно перевіряти кузов, тому що ремонтувати кузов дорого та головняково.
Також я б категорично не розглядав авто з Європи. Там пробіг буде космічний, двічі скручений, а машини там майже ніхто не обслуговує.

Якщо сам не шариш, то раджу звернутися до підбірників авто.
У них є опція, коли вони самі тобі тачку шукають, коштує щось баксів +-500.
Але також є опція, коли ти сам шукаєш авто, а вони їдуть лише перевірити. Коштує набагато дешевше 700-1400грн за перевірку.
Також зручно що не треба самому їхати в інше місто.
Вони ж можуть і на СТО перевірити технічний стан.

Ну і враховуй, що б.в. авто полюбасу попросить трохи грошей після покупки, тому якщо бюджет 7000, то 500 залиш на заміну оливи та дрібний ремонт.

За 7к можна вже пошукати норм варік.
Я б розглядав щось з пробігом до 100к.

Але тачки не дуже свіжі, тому може вже починатися корозія.
Треба уважно перевіряти кузов, тому що ремонтувати кузов дорого та головняково.
Також я б категорично не розглядав авто з Європи. Там пробіг буде космічний, двічі скручений, а машини там майже ніхто не обслуговує.

Якщо сам не шариш, то раджу звернутися до підбірників авто.
У них є опція, коли вони самі тобі тачку шукають, коштує щось баксів +-500.
Але також є опція, коли ти сам шукаєш авто, а вони їдуть лише перевірити. Коштує набагато дешевше 700-1400грн за перевірку.
Також зручно що не треба самому їхати в інше місто.
Вони ж можуть і на СТО перевірити технічний стан.

Ну і враховуй, що б.в. авто полюбасу попросить трохи грошей після покупки, тому якщо бюджет 7000, то 500 залиш на заміну оливи та дрібний ремонт.
З пробігом до 100 за 6000-7000? Хіба що, скрученим втричі))

Від наведених об'яв ****ежом за кілометр тхне

это в "Тулу со своим самоваром и пряником", прости за рус. цитату.
Та камон, не починай, будь ласка!
Думаєш, мало у мене вже було оффлайн-полєміки на цю тему?
7 тон = 6 тон + всё обслуживание, что необходимо сразу сделать и косяки, которые скрыли.
ты ж понимаешь ..
Мабуть так. Хіба що є вірогідність трохи пропєтлять, якщо брати по верху ринка.

Ну, майже ок. Сьогодні проїхав 170 км від батьків на Шарані - інколи нога підводила. Але це права нога, тому газ трохи вау-уау..

Доккєр - утюг ще той, канєшно, взагалі про них не думав. Сєат виглядає непогано, начебто.

Мені ось цей мицик, попередньо, нравицця:

Виглядає бодрєнько, японець, немаленький. Жрьот нічо так, але воно і не дивно для такого сараю. Кліренс не ахті..
Плюс, він в Дніпрі - можна брата на розвідку відправити, щоб дурно зайвий раз не кактатися.

Останнє редагування:
Мені ось цей мицик, попередньо, нравицця:

Виглядає бодрєнько, японець, немаленький. Жрьот нічо так, але воно і не дивно для такого сараю. Кліренс не ахті..
Плюс, він в Дніпрі - можна брата на розвідку відправити, щоб дурно зайвий раз не кактатися.
Хтось вірить у 15річні авто з таким пробігом?

Хтось вірить у 15річні авто з таким пробігом?
Та ясно шо пробіг зараз скручують всі, кому не лінь, но 12.5 тис км на рік (35 км в день) у нас цілком може бути, якщо не використовувати авто в якості цілодобової жоповозки, чи в таксі. А Грандіс - явно не цієї категорії авто.
Я на Шарані відкатав за майже 2 роки близько 35 тис - ну так доводилося часто колєсіть з Донбасу і Запоріжжя в Самар/Дніпро, і назад. Та і по єбєням чимало..
У мого баті Авео 2008 року, він єдиний власник, купував нову в салоні, - пробіг менше 100 тис.

Кто-то верит в 15-летние авто с таким пробегом?
17-ти летнее авто моего папы с пробегом 70 тыс. Первый и единственный хозяин. Ездил он мало, а последние три года редко. Хранилось в гараже. Сейчас на себя переоформлю и наверное буду продавать. Так что все бывает...

Тільки німецьке або іпонське
Не ХВакт.Зараз вже немає тієї якості.У нас зараз мабуть процентів 50% авто-французи.Рєношки там різні.Мегани-Сценіки.У самого одне із авто вен Гранд Сценік.Простий двохлітровий атмосферник.6-ст МКПП.Мощі хватає.В ремонті нічого складного і дорогого.Різні круїзи,клімати та інші прибамбаси присутні.Кузов,якщо не битий.то не гніє.Посадка висока.Як для мене це плюс.В моєму віці вже не дуже зручно жопою на землі сидіти,а тим паче вставати.В мене 5 років.Нарікань немає.Є,звісно,свої болячки,як і у кожного авто.Але не критичні.Якщо що,я не агітую.І не продаю.Просто свій відгук.За 7К можна взяти непоганий екземпляр.У мене друге покоління.По відгуках 3 і 4 покоління вже не торт.Я не стверджую,але пишуть власники

Iхати на Захiд Украiни й там шаритися по автобазарах, шукати свiжопригнане авто з Европи. Мiй друг так зробив, купив у Луцьку Гольфа-унiверсала, свiжопригнаного, та таксуе вже мабуть п'ятий рiк на ньому. Мiняе тiльки розходники - масло, фiльтри, гальмiвнi колодки:клас: Одразу на газ перевiв
Renault Grand Scenic, Peugeot 3008,
Французiв не усi автосервIси ремонтують, колись тут на ХФ хтось писав, що бачив об'яву в майстернi - "Йолку, кiшку та ****у - не ремонтуемо!":D

17-ти летнее авто моего папы с пробегом 70 тыс. Первый и единственный хозяин. Ездил он мало, а последние три года редко. Хранилось в гараже. Сейчас на себя переоформлю и наверное буду продавать. Так что все бывает...
Ну от уже покупець є)

У мого баті Авео 2008 року, він єдиний власник, купував нову в салоні, - пробіг менше 100 тис.
Це писець яке виключення з правил. Як правило, авео, як і ланосів, живих вже немає, автогілка не дасть збрехати)

Як правило, авео, як і ланосів, живих вже немає, автогілка не дасть збрехати)
Автогiлка ****ить! Не знаю як щас у Харковi, а у Валках майже всi таксисти на Ланосах, Авео та Логанах(Дачiях). Пару Тойот та Гольфiв ще.

Назад
Зверху Знизу