Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🟠 23:59 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 23:59 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 23:59 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Тепер іду думаю, який сенс мчать за 40 хвилин з Шептицького в Володимир, щоб потім вертатись в Нововолинськ) такий маршрут мабуть. Ну дорога там нічо.

Маорі красава, канєшн - наїбашився в хламіну, просто перед входом в хостел (продуктовий поруч). Ввалився в кімнату, рухнув на кровать, ютубчік включів і захропів. Нєгр його трохи перевернув і прикрив.
Якийсь алібаба втикає в стрім злобного віда бризжущєго слюнями бородача, у якого харя така, ніби він оголосив джіхад всьому світу, і вже замінував квартали хмарочосів.
Київ вечірній, блять...

Маорі красава, канєшн - наїбашився в хламіну, просто перед входом в хостел (продуктовий поруч). Ввалився в кімнату, рухнув на кровать, ютубчік включів і захропів. Нєгр його трохи перевернув і прикрив.
Якийсь алібаба втикає в стрім злобного віда бризжущєго слюнями бородача, у якого харя така, ніби він оголосив джіхад всьому світу, і вже замінував квартали хмарочосів.
Київ вечірній, блять...
Так весело ж. Потом вспоминатимете 😳

Так весело ж. Потом вспоминатимете 😳
Та піздєц весело! Ця чєловєкоподобна худоба всю ніч такого хропака валила, що стіни тряслися))
Як в армії. Тільки от бєрушів немає, і навушники з шумодавом не рятують. Збс воспомінанія, і виспався шикарно 😂

Та піздєц весело! Ця чєловєкоподобна худоба всю ніч такого хропака валила, що стіни тряслися))
Як в армії. Тільки от бєрушів немає, і навушники з шумодавом не рятують. Збс воспомінанія, і виспався шикарно 😂
Зато ж не захолустя у сонному та тихому номері без світла та води вночі, а живоє спілкування з екзотичним іноземцем до самого світанку! 😁 Все, як бажали. 😳

Все, як бажали. 😳
Угу..
За обє щьокі!!!

В автобусі теж всьо стабільно збс: місце в останньому ряду на другому поверсі, сусіди - діди якісь, і бабці. Дєвачки і приємні тьоті далеченько.
К - карма йобана)))

1000045026.jpg

Угу..
За обє щьокі!!!

В автобусі теж всьо стабільно збс: місце в останньому ряду на другому поверсі, сусіди - діди якісь, і бабці. Дєвачки і приємні тьоті далеченько.
К - карма йобана)))

1000045026.jpg
да ладно тебе ...
в переполненном автобусе всё равно не получится - советами задолбают )))

На шляху p-15, з Львова (Жовкви) до Ковеля дуже цікаві містечка.
В Володимирі алея Героїв в центрі, вшановане місце. В Жовкві лише недавно відвели місце і зробили меморіал зі стендами. В Шептицькому нема публічного вшанування взагалі, хоча колись на площі стояли стенди, потім сховали кудись і більш не виставляють.
В Ковелі, Мостах і Нововолинську я не ходила, лише проїздами, не знаю як там.
Жовква дуже гарна. Тендітна та ніжна. Недооцінена я б сказала.

На шляху p-15, з Львова (Жовкви) до Ковеля дуже цікаві містечка.
В Володимирі алея Героїв в центрі, вшановане місце. В Жовкві лише недавно відвели місце і зробили меморіал зі стендами. В Шептицькому нема публічного вшанування взагалі, хоча колись на площі стояли стенди, потім сховали кудись і більш не виставляють.
В Ковелі, Мостах і Нововолинську я не ходила, лише проїздами, не знаю як там.
Жовква дуже гарна. Тендітна та ніжна. Недооцінена я б сказала.
Заздрю Вашій обізнаності!
Знову хочеться процитувати фразу з анекдота про денщіка і генерала

Заздрю Вашій обізнаності!
Знову хочеться процитувати фразу з анекдота про денщіка і генерала
То війна мене з тими краями познайомила - закинула жити на північ Львівщини. А єдиною прилічною водоймою в округє (та і якби не на всій ЗУ) виявились піщані пляжі Шацьких озер. То я і ковбасюся волинськими автошляхами періодично)
* нічо не маю проти ставків і маленьких річок, просто для мене прилічна водойма це шось на кшталт Старого Салтова, сосни+пісочок+простір.

Мені тут тєлєграфірують, що пляшка класичного Vana Tallinn на родінє напітка коштує €15.
Грабьож, канєшно.
Я ж там збирався причаститися, і мінімум 1 л додому привезти...

Но хоч Lidl в налічії, і балтійской кілєчкі, кажуть, повно, і екскурсію містом прожжона київська єврєйка і її флєгматичний молодий чоловік-естонець мені пообіцяли влаштувати! Вже чекають))

Мені тут тєлєграфірують, що пляшка класичного Vana Tallinn на родінє напітка коштує €15.
Грабьож, канєшно.
У Розетці, зараз , 1л - 489 грн :D
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Пальонка. Ага :rolleyes:

+
Угу..
За обє щьокі!!!

К - карма йобана)))

1000045026.jpg
Все не так. Поселили не там, їда не та, постригли не так, команда не така. Все! Не! Так! (Пошти с) 😁

Дира обнаковенна , мимо промчав і харе 🥱
Мабуть за розміром такий самий як і Шептицький. Все місто за кілька годин можна пройти. Може дороги хоч ширші. В Шептицькому досить вузькі крім головної, ще й машин понатикано біля бордюрів. Це я там маршрути для здачі практики дивилась.

Назад
Зверху Знизу