Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Хто ходіть какать по утрам - тот поступАєт мудро.

Широко анонсований на сьогодні вечір відпочинку, з танцями, по факту виявився просто продовженням роботи місцевого кафе на одну годину, і в ньому погромчє включили якусь всрату російську музику. Заходять собі дуже поодинокі компанії та пари, прибухують та під'їдають. Тоска і скукотіща єбєйша...
Завтра вранці з'їду звідси.

Широко анонсований на сьогодні вечір відпочинку, з танцями, по факту виявився просто продовженням роботи місцевого кафе на одну годину, і в ньому погромчє включили якусь всрату російську музику. Заходять собі дуже поодинокі компанії та пари, прибухують та під'їдають. Тоска і скукотіща єбєйша...
ну и правильно.

Рєзюме : 🥱
А) галя балувана
Б) пора шнурки гладить для мюзіктріпа у Талін

Тіко пертись ліньки
Тю ***! Талiн побачите, жувачку KALEV пожуете, якщо ii ще виробляють!:клас: ТС може ще й нахаляву вас звозе туди!:клас:Ризький бальзам стаканАми питимете!:yahoo:
Та я б , тiльки заради цього поперся б у Талiн:

:yahoo::клас::yahoo:

Останнє редагування:
Тю ***! Талiн побачите, жувачку KALEV пожуете, якщо ii ще виробляють!:клас: ТС може ще й нахаляву вас звозе туди!:клас:Ризький бальзам стаканАми питимете!:yahoo:
Та я б , тiльки заради цього поперся б у Талiн:

:yahoo::клас::yahoo:

Фьодор! Та шо ж ви так позно сказали!😳

Фьодор! Та шо ж ви так позно сказали!😳
Спати менш треба, до речi - монiн!:пиво:
-------
Анжела тихо плаче в уголку, що ii не взяли на концерт AC/DC....:(
.............
Трошки поплакала та почала набивати валiзу шмотками до Талiна!:D

Останнє редагування:
Лікер Vana Tallinn, под балтійскую кілєчку
IMG-df8c2b25a20db0f083ee3cc5c2e8d23c-V.webp

Думаєш, я без підказки не розберуся, і не знайду??
У мене батя пєрвим дєлом його замовив, коли дізнався про Таллінн. І ще пляшку Suktinis, коли поняв, шо автобус i через Литву буде їхати
Не тягай зайву вагу, все можна придбати дома :D
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Такий самий...

Назад
Зверху Знизу