Або просто сіньку дудлять і окуня включають, бо ні на що більше в принципі не спроможні - прізьори класичного ЗСУшного отріцатєльного отборана местах командирі очкуют..за свое седалище и посаду.
Фінансування армії явно не командири на місцях ухвалюють, а КМ та ВР. В перший рік війни, коли дупи горіли, відношення було зовсім іншимне так все, бро. за мотивацию личного состава топит непосредственньій командир. награждние, наказание, поощерение. потому дело не в сирском или еще ком. но на местах командирі очкуют..за свое седалище и посаду.
ну бля..знать у полиции крьіша вьіше, чем у зсу..я хзФінансування армії явно не командири на місцях ухвалюють, а КМ та ВР. В перший рік війни, коли дупи горіли, відношення було зовсім іншим
не кажи кума, в самой кури дохнуть...командір підрозділу из праздника в праздник получает крестьі и медали.ха то, что налагодив службу.Або просто сіньку дудлять і окуня включають, бо ні на що більше в принципі не спроможні - прізьори класичного ЗСУшного отріцатєльного отбора
Нєтлєнная классіка, блять...так и живем, блять. кому медали, а кому доганьі
Про ОККО писали що там ліміт на всю країну і його вигрібають ще з ранкуЩе і ОККО в Армії +
Це ж хіба що тилові там заправляються, бо у прифронтових краях ОККО і немає, крім Харкова.Про ОККО писали що там ліміт на всю країну і його вигрібають ще з ранку
Максимальний обсяг пального зі знижкою на місяць -200 літрів.Про ОККО писали що там ліміт на всю країну і його вигрібають ще з ранку
Вам банщіки не потрібні?перший "робочий" день сьогодні
мені дуже подобається
Щось придумаєм! І тьотів з фін.служби запросимо, і з нетаємного діловодства!бані нема(
баньщик как то не универсально он у диловодов свои затяги даже учат других и таскать ничего не надоВам банщіки не потрібні?
Вчора в пісочині заправлявся 10 литрів.Після обіду.Так є 6 гривень знижка якщо згенерувати код в армія +.Вийшло дізель пульс по 56 грн.А ось хот дог з кавою не запропонували.Про ОККО писали що там ліміт на всю країну і його вигрібають ще з ранку
Скільки ти вже служиш?я зараз у відпустці
Десь 10 місяців.Специфіка дещо інша.Та ще обставини.Скільки ти вже служиш?
Я перші (і єдині за 2+ роки) 15 днів отримав аж через 17 місяців