Сьогодні командиру, стосовно мене, спустили ось такий наказ:
Надати 3 (три) доби з «18» по «20» березня 2025 року для здачі справ і посади.
І роздрукували обхідний лист.
Там 13 рядків для збору підписів, з них мені треба було зібрати 10.
(Головний бухгалтер, Заступник командира підрозділу з ППП, Командир підрозділу, Сержант із мат. забезпечення, Начальники речової, продовольчої, інженерної, РХБЗ, І-ІЗ (колишня КЕС), медичної служб.
Командир взводу скинув мені точки/контакти, залив солярки і я поїхав. Сам. Хоча треба було з ним або з замполітом.
Спочатку здав на склад речової бронежилет, шолом з кавером і РПС. Думав що треба тільки шолом і бронік, тому довелося терміново позичати у побратимів РПС (моя у батьків). Також позичив плитоноску UA-1, бо я отримував саме таку (у речової все записано!) - її треба і здати, інша (наприклад, власна) не канає. Тепер і її треба буде відправити.
Після того як комірник скинув фото здавалки начальнику речової, він підписав. Решта підписів була чистою формальністю і даремною витратою часу. За сьогодні накружив близько 250 км, но зібрав всіх.
Також штаб дивізіону підготував 5 рапортів: на здачу посади, на преміювання, нарахування додаткової ГВ, виплату компенсації за невикористану основну відпустку, компенсації за додаткову відпустку по УБД. Завтра зранку обхідний і ці рапорти веземо в стройову, разом з командиром взводу. Він, до речі, від НШ вихватив харошу піздюліну за те, що я їздив сам, без нього. Ну, його двічі попереджали, що так не можна...
Стройова має зробити решту потрібного, всі записи, печатки в воєнніку. Видати на руки якісь документи для мене і для ТЦК.
І, по ідєє, всьо - 21го числа мене тут не має бути.
Ще треба з'ясувати, на якому світі мій рапорт на виплату по інвалідності, і де оригінал рішення ЕКОПФО, який я прикладав до рапорта на демобілізацію, щоб юрист мвіг завірити копію. Сподіваюся, завтра розберемося.